reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

łojoj z tego co piszesz o skórze to mi na AZS wygląda...ale oby nie!
Pociesze cie tylko że mój kuzyn też miał tak jak był mały. Ciocia nie mogła w żadnych proszkach prać tylko w płatkach lub szarym mydle nie mówiąc już o płukaniu w płynach jakichkolwiek... teraz na szczęście mu przeszło czego i Lence życzę :tak:

reklama
elvie pulmicort mam w domu nie otwierany nawet kiedyś lekarz przepisał Natalce ale zrezygnowałam i nie podawałam więc jak chcesz to mogę ci go oddać.
Zdrówka dla Lenki oby te wszystkie zabiegi pomogły

Ale się narobiło :no:
Mamusia jestem w szoku, szukaj dalej, a już odpłatność za ten "kosmetyczny" zabieg mnie dobiła :baffled:
Elvie miejmy nadzieje, że Lence ten zestaw pomoże :-)

Dzięki, dziewczyny! Lenka w sumie na zdrową wygląda, bo kaszel ją dopada tylko w nocy między 3 a 4:00. Poza tym innych objawów brak, ale jak ją przytulam to furczenie w klacie wyczuwam:-(

Elvie dodaj do zestawu cos oslonowego, bo przy antybiotyku toby sie przydalo.
My mamy atopika, teraz np. jest 'rzut' na nogach, po tej ospie ma tak masakrycznie sucha skore, ze szok. I tak jest lepiej niz u Ami, bo Gisiek to dopiero ma 'jazdy'... caly czas kapiemy w emoilenach, natluszczamy i nawilzamy, raz lepiej, raz gorzej, Kuba wyrosl, wiec mam nadzieje, ze Bartek tez wyrosnie, czego i Lence zycze... alergolog moze niewiele dac, bo niestety AZS nie wiadomo z czego sie bierze... po prostu jedni tak maja inni nie.

Mamusia- nie no! Ja tobym tam zrobila raban jakich malo :szok: Ty pisz ja nie wiem... do zeczniak praw dziecka, do rzecznika praw pacjenta... to chore jest... na zywca... moze chociaz Jasia by jej dali??? Akaata niech Ci opowie jak takie rzeczy sie robi, bo przeciez Luska miala podcinane wiazadelko.

MOja ma czasem na nogach . lekarka powiedziała że to takie właśnie drobne AZS chyba .
pomaga emolium lub atoperal . Albo maść ta robione cholesterolowa . POtem jakiś czas nie ma i znowu . ale czym starsza tym lepiej . Bo w to lato miała nogi w plamy

reklama
oj biedna Lencia! zastanawia mnie po co ten antybiotyk jeśli to alergiczne najprawdopodobniej... tak mi leczyli J zanim trafił do alergologa, S miał już tylko antyalergiczne i astmatyczne, bez antybiotyku. a biały jeleń ma jakiś taki konserwant na który J jest uczulony więc wcale nie jest taki super.
mam nadzieję że szybko Lenci przejdzie

Do góry