D
dziunka24.
Gość
Pogniecione nie sa, ale niektore sztywne, nieprzyjemne, po wyprasowaniu calkiem inne
przynajmniej moje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
popieramja prasuje tylko to co trzeba czytaj bluzki koszulowe spodnie na kant itp, malej tez te rzeczy co trzeba ale bodziaki itp jak zdiete z linki to wcale nie sa pogniecione nie wiedze sensu prasowania

Dlaczego na 2 razy?????...
A dziewczyny ktore maja zamiar prac w dzieciecych proszkach podziwiam, bo albo macie dzieci czyscioszki albo duzo czasu na pranie na 2 razy...
...

Klaudzia , spoko, ja piore codzienniea mam faceta ktory ma dosc czysta prace - tapicer, sama tez nie tarzam sie w blocie, za to dziewczyny... masakra!!! Julia ma nawyk wycierania buzi w rekawy (SWOJA DROGA MACIE JAKIS POMYSL ABY JA TEGO ODUCZYC?) a jak nie ma rekawow dlugich to w te krotkie tez da rade, a Asia ulewa non stop i czasem sliniak nie pomoze
Ja piore w dzieciecym ciuszki Asi, Julki i nasze w doroslym. Nie robie podwojnego prania, bo Lovela spiera mleko a marchewki itp jeszcze nie jadlysmy, ale zakupilam sliniak-bluzeczke i bede rozbierac do pampersa![]()
Dlaczego na 2 razy?????
Ja w domu mam tylko dzieciecy proszek i plyn do plukania i tylko w nim piore wszystkie rzeczy. Nie rozumiem jaki jest sens prania ciuszkow dzieciecych w innym proszku skoro za chwile dziecko sie przytula do naszych ciuchow wypranych w zwyklym proszku...
albo wszystko albo nic...![]()
Hahaha, nie no my w domu raczej jemy a nie w restauracjach![]()
masakra!!! Julia ma nawyk wycierania buzi w rekawy (SWOJA DROGA MACIE JAKIS POMYSL ABY JA TEGO ODUCZYC?)