Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahah omyliłam bylam pewna ze w innym pisze dziekiyyyy.. kasiula, czy ty nie pomylilas watkow? to chyba bardziej do gier i zabaw niz do pielegnacji???))))))))))))))))))
No wiem własnie,, zwłaszcza u dziewczynek. Ale ja nie moge jej wyciągnąć z wanny, bawi sie, śmieje i chalpie jak szalona! Dlatego ciekawi mnie ile wam to zajmuje i jaka wyjdzie 'średnia ważona'ja ok 15 minut, najpierw trochę zabawy, mycie i polewanie prysznicem - jak dłuższa kąpiel to nie płacze przy wyciąganiu. Ale ogólnie nie powinny dzieci w wodzie długo siedzieć bo skóra się wysusza, więc im krótsza kąpiel tym lepsza, podobno (czyt. gazeta dla dzieci i mamy ;p)
No wiem własnie,, zwłaszcza u dziewczynek. Ale ja nie moge jej wyciągnąć z wanny, bawi sie, śmieje i chalpie jak szalona! Dlatego ciekawi mnie ile wam to zajmuje i jaka wyjdzie 'średnia ważona'
Kąpie zawsze w emolientach - wiec o suchośc tak bym sie nie bała!