Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam zmywarki ale od skończenia przez Misię ok 3 miesięcy zmywam normalnie razem z naszymi ludwikiem i nigdy nic jej nie było. A jeśli chcesz w zmywarce to zawsze przed użyciem można dodatkowo popłukać, chociaż myślę że już sama zmywarka robi to dokładniea ja z innej beczki - czy któraś z Was myje naczynia dziecka w zmywarce????
Ja Kubie normalnie myję w zmywarce ale Michasiowi już nie, bo sie boję, ze za mocne detergenty, choc teraz już nie myje mydelkiem, tylko zwykłym płynem do myci naczyń. Ale przyznam, ze temmat zmywarki intryguje mnie od początku, bo na większości butelek w instrukcji jest, ze mozna myć w zmywarce. No i pytanko - pisaliby, że można myć butelkę gdyby to było szkodliwe dla dziecka??
tak - oczywiście!!!a ja z innej beczki - czy któraś z Was myje naczynia dziecka w zmywarce????
Ja uwazam ze płyn do kąpieli jest ble - musi to byc emolient na bazie parafiny. Substytut abstrakcyjnie drogiego Oilatum:czego uzywasz? Tylko do kąpieli wlewasz czy też mydła używasz? Ja już używam płynu Nivea do kąpieli i mycia włosków i mydła nivei - lubię jak jest pachnący a problemów ze skórą nie ma. Oilatumy leżą i płyn i szampon.
No wiem własnie,, zwłaszcza u dziewczynek. Ale ja nie moge jej wyciągnąć z wanny, bawi sie, śmieje i chalpie jak szalona! Dlatego ciekawi mnie ile wam to zajmuje i jaka wyjdzie 'średnia ważona'
Kąpie zawsze w emolientach - wiec o suchośc tak bym sie nie bała!
tak - oczywiście!!!
Ja uwazam ze płyn do kąpieli jest ble - musi to byc emolient na bazie parafiny. Substytut abstrakcyjnie drogiego Oilatum:
Ok 6 PLN.![]()

u nas roznie czasem 5 min a czasem 25 !! ... mały siedzi sam w wannie bawi sie zabawkami ja w meidy czasie cos robie w lazience badz w przedpokoju i mam go na oku caly czasJak długo kąpiecie maludy? Bo moja ostatnio nawet po 20 min moczy tyłek w wannie.
TAK! i wsyztsko ok.. butle tez wsadzam i "wyparzam" tam ;] a łyzki czy miski cały czasa ja z innej beczki - czy któraś z Was myje naczynia dziecka w zmywarce????
myję w zmywarce wszystko oprócz smoczków , te wyparzama ja z innej beczki - czy któraś z Was myje naczynia dziecka w zmywarce?????
hmm ale bambini jest dopiero od roku? bo mowimy o tym samym chyba - takie owocowe z dinozaurem?A ja używam płynu do mycia i potem mleczka z serii johnson baby na noc, jak skórka robi się sucha to do kąpieli dodaję troszkę oliwki. Od kiedy mała polubiła pianę wlewam jej płynu bambini. Szamponu używamy bambino. Kąpiel trwa jakieś 10-15 minut