C
Cleo1981
Gość
My wlewamy bobini plyn i po kąpieli smarujemy Emolium:-) aż się chcę pupcie schrupać taka gładziuśka :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mogę zwalczyć odparzenia na pupci, co polecacie??? Do tej pory stosowałam sudocrem w razie potrzeby a tak krem bambino. Ale przez to jego wiercenie nie zawsze smarowałam i teraz problem powstał.
mąka ziemniaczana jest najlepsza , sudocremu nie używam bo odparzenie nie schodziło a wręcz robiło się większe , pomagał zwykły niveaJa nie mogę zwalczyć odparzenia na pupci, co polecacie??? Do tej pory stosowałam sudocrem w razie potrzeby a tak krem bambino. Ale przez to jego wiercenie nie zawsze smarowałam i teraz problem powstał.
Ja nie mogę zwalczyć odparzenia na pupci, co polecacie??? Do tej pory stosowałam sudocrem w razie potrzeby a tak krem bambino. Ale przez to jego wiercenie nie zawsze smarowałam i teraz problem powstał.
Zdecydowanie się zgadzam!!! Mąka jest niezawodna!!! U nas pomogła jak Kubuś miał nadżerki na pupci! I nie pomagało nic innego!!!mąka ziemniaczana jest najlepsza , sudocremu nie używam bo odparzenie nie schodziło a wręcz robiło się większe , pomagał zwykły nivea