xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja mam balsamik z NIVEI dla maluszka i jego bede uzywac. a oliwki kiedys bardzo lubilam dopoki nie wyszlo mi uczulenie na klatce... wygladalam jak jeden wielki wyprysk! fuuu... wiecej uzywac nie bede
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tez o tym czytałam ale i tak zamierzam używac oliwki po kąpieli, bo jestem gorącą zwolenniczką masaży po kąpieli, dla mnie to obowiązkowa sprawa tak jak zmiana pieluchy (z resztą Zawitkowski też go pardzo poleca) a do tego konieczna jest odrobina oliwki. Tylko nie mozna przesadzać.Dziewczyny dowiedziałam się ostatnio od położnej że nie stosuje się już oliwki po kapieli dla dzieciątka. Najlepiej ponoć oillatum lub emolium krem :-( Kurcze, ja planowałam oliwkę...
tu jest artykul z claudii o pielegnacji skory niemowlecia
Skóra maluszka potrzebuje pomocy - Kobieta.pl
a tu drugi oliwka czy zasypka Oliwka czy zasypka dla dziecka? - Kobieta.pl
w ogole jezeli wejdziecie w zakladke dziecko, a nstepnie niemoowle, jest bardzo duzo przydatnych artykulow, np dlaczego dziewcko dalej placze, albo o karmieniu butelka itp
A takto oliwka stoi juz w szafce i ślicznie pachnie
No i tak jak Kikolek pisała jest dobra do masarzu
ja znalazłam tylko takie filmiki
http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/0,86809.html
Kilolek i Ewelia - chyba zgodzę się z wami. Też zacznę od stosowania oliwki, a jeżeli coś będzie nie tak to zmienię. O masażu też dużo czytałam i będę starała się go po kąpieli stosować. Płytkę Zawitkowskiego juz widziałam raz, a teraz ją sobie ściągam :-) Dzięki:-)
a jesli chodzi o ten masaż to to naprawde super sprawa. Do tej pory malej masuje, ale tylko juz stópki. A wogole to kiedys slyszalam, ze wlasnie najwazniejsze jest aby masowac wlasnie stopy
a dlaczego, to musze sobie przypomniec...