Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez chyba zakupie ten bepanthen na sutki skoro zachwalacie.... dla maluszka mam krem bambino....
takze polecam ;-)
też mam zamiar go na sutki używać.... to fakt. Ile ludzi tyle opinii. To tak jak z kosmetykami dla doroslych, nie każdemu dany kosmetyk odpowiada.Wiecie co ogólnie nic mi nie sprawia takiego problemu jak pojęcie tego co w końcu trzeba dla tego dziecka (kosmetyki)
Aż mnie to zaczyna wkurzać.
Każda z was kupuje cos innego-każda uważa, że czegos tam nie można. OBŁĘD.
Tzn nie denerwuję się na was tylko na to, że tyle tych rzeczy jest, że człowiek głupieje.....
Trudno najwyzej uczulę Malwinę (krem dla dzieci Linomag, masć Linomag, mydło Bambino, Parafina do kąpania, oliwka Bambino, krem bambino)
A ja słyszałam ze najlepsze na sutki jest mleko z piersi. Któraś wie coś na ten temat???bebanthen jest dobryteż mam zamiar go na sutki używać....
A ja słyszałam ze najlepsze na sutki jest mleko z piersi. Któraś wie coś na ten temat???
sprawdziłam :-)
soft jest jeszcze delikatniejsze niż Oilatum zwykłe.dziewczyny jak piszecie ze to Oilatum jest dobre do kapania maluszka to ktore macie dokladnie na mysli bo ja patrzylam na allegro i troche jest tych Oilatum roznego rodzaju...i czy to o takim pisalyscie?? OILATUM Soft emulsja do kąpieli, 250ml - APTEKA (757492394) - Aukcje internetowe Allegro