E
etna36
Gość
to codzienne prasowanie mnie tez wykancza
a pepek u nas wisi na ostatnie nitce
, ale skubany jest twardy
a pepek u nas wisi na ostatnie nitce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze uznacie mnie za wyrodna mame ale ja nie prasuje...na poczatku wszystko prasowalam ale mala nie ma zadnych skornych problemow wiec juz nie prasuje bo poprostu nawet nie mam kiedy....niestety nie trafil mi sie spioch i jest strasznie absorbujaca, teraz karmimy butelka i widze poprawe bo zaczyna w kocu spac wiec moze bede miala troszke wiecej czasu....gdybym zobaczyla, ze cos sie zaczelo dziac to napewno znowu bym postarala sie prasowac, ale skoro jest ok to chyba zostanie tak jak jest....Dziewczyny, jak długo powinno się prasować te wszystkie garnitury dziecku ?? Ja już wymiękamNa dodatek Zośka jest taka malutka, że mam za mało śpioszków dla niej więc trzeba je na okrągło prać ręcznie, ale to nie problem bo pierze tatuś, mi zostaje to cholerne prasowanie
Długo jeszcze ????????

ciesze sie, bo myslalam, ze tylko ja taka wyrodnaKatrenki, witaj w klubie, ja też porzuciłam idee prasowania![]()
....ale i tak mysle, ze jak sie nic nie dzieje to nie trzeba....
;-)eeeeee - wyprasowalam raz na poczatku i szybko porzucilam ten pomyslciesze sie, bo myslalam, ze tylko ja taka wyrodna....ale i tak mysle, ze jak sie nic nie dzieje to nie trzeba....
;-)

któraś z Was napisała że to zalezy od grubosci pępowiny więc się tym pocieszam.Wisi jeszcze na cieniutkiej końcówce takiej "żywej".Połozna mnie uspokoiła i powiedziała że nie ma obaw, ważne że nic się złego z nim nie dzieje.