D
dziunka24.
Gość
ja tez zaczelam stosowac oliatum, ale mam wrazenie, ze zamiast lepiej jest duzo gozej,wczesniej przez pierwszy tydzien mylam po prostu woda i mydelkiem dla niemowlat, ale pozniej przyjechali rodzice i nawiezli mase kosmetykow, ponoc hipoalergicznych, nivea i niestety zaczely sie problemy. nivea juz odstawilam i zastanawiam sie nad odstawieniem oliatum, bo moja Kianka na buzi zaczyna miec jedna wielka ranke - nie dosc ze sie luszczy i w tym miejscu skora bardziej czerwona to doszly czerwone krosteczki. nie wiem czy to czyms smarowac. tu oczywiscie nic mi nie poradza, bo zalecaja tylko wode i ewentualnie mydelko dla niemowlat...
To moze zostan przy tej wodzie i mydle skoro bylo dobrze

A ja zakupilam dzis Oilatum... Tak kazali i w szpitalu i dzis polozna. Bo Asia jest przenoszona i tylko to moge stosowac na jej skorke-ma sucha, a do tego tak jej schodzi w faldkach i nie wiem czy to luszczenie czy pekanie
. I pod zadnym pozorem oliwki... Drogie bylo, bo 34 zl i do tego mala w sumie butelka, na dlugo nie starczy
Ale jak piszecie ze nie pomaga to az sie boje zastosowac 
Czym smarujecie buzke po myciu? Bo ja nie mam pojecia czy smarowac kremem czy niczym