Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak pępunio odpadnie nadal trzeba dbać o niego jak dotychczas. U nas jeszcze się trzyma a synek ma 18 dni?! Narazie się nie martwie bo koleżanki synkowi odpadł po 3 tygodniach. Może za delikatnie sie z nim obchodzę?
Ja kupiłam zamiennik Oillatum o nazwie Oillan-to też jest z parafiną.
Dziewczyny moja mała jak była teraz sama w szpitalu to odpadł jej pępek.
Ma teraz taki normalny jak człowiek.
Czy teraz tez trzeba go czymś przemywać i jakos specjalnie o niego dbać?
Czy można go już moczyć ?
Pytam, bo wizytę mam dopiero w poniedziałek.

Tak, odchylam
nie martw sie, w koncu odpadnie 
Jak pępunio odpadnie nadal trzeba dbać o niego jak dotychczas. U nas jeszcze się trzyma a synek ma 18 dni?! Narazie się nie martwie bo koleżanki synkowi odpadł po 3 tygodniach. Może za delikatnie sie z nim obchodzę?
Na dodatek Zośka jest taka malutka, że mam za mało śpioszków dla niej więc trzeba je na okrągło prać ręcznie, ale to nie problem bo pierze tatuś, mi zostaje to cholerne prasowanie
Długo jeszcze ????????ja nie mam pojecia ale do pol roku napewno bede prasowalaDziewczyny, jak długo powinno się prasować te wszystkie garnitury dziecku ?? Ja już wymiękamNa dodatek Zośka jest taka malutka, że mam za mało śpioszków dla niej więc trzeba je na okrągło prać ręcznie, ale to nie problem bo pierze tatuś, mi zostaje to cholerne prasowanie
Długo jeszcze ????????