Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja używam żelu NIVEA 2w1. Do mycia całego ciałka i włosówA czym myjecie glowke malenstwa? Bo gdzies dzisiaj wyczytalam, ze jak juz sa wloski to trzeba zakupic szamponik. Ale nie wiem czy to ma sens...Asia z tylu i na czubku glowy ma dosc "dlugie" i geste wloski, ok 1,5-2 cm...

wlaczcie na tvn bedzie jakie bledy popelniaja mamy w pielegnacji dzieci w pierwszym okresie ich zycia.
oglądam ogladam:-)

Czym spieracie ta kupke i czy zostaja Wam plamy? Ja najpierw przepieram recznie w goracej wodzie z mydlem, potem mocze w wodzie z proszkiem (Lovela) przez kilka godzin i wrzucam do pralki. Niestety niewiele to daje, dalej sa plamy...
Do tej pory Lovela sobie radzila a teraz juz nie chce 
Niby wydaje sie wszystko w porzadku ale kupka czesto laduje nie tylko w pampersie, ale i w okolicach. A pampers nie jest zapiety za luzno, jestem tego pewna. Wlasciwie nic sie nie dowiedzialam
Mam pytanie
Na pewno nie tylko mi zdarza sie znalezc u mojej corci kupke nie tylko w pampersie, ale tez obokCzym spieracie ta kupke i czy zostaja Wam plamy? Ja najpierw przepieram recznie w goracej wodzie z mydlem, potem mocze w wodzie z proszkiem (Lovela) przez kilka godzin i wrzucam do pralki. Niestety niewiele to daje, dalej sa plamy...
Do tej pory Lovela sobie radzila a teraz juz nie chce
Zastanawiam sie takze czy nie uzywam za malych pampersowNiby wydaje sie wszystko w porzadku ale kupka czesto laduje nie tylko w pampersie, ale i w okolicach. A pampers nie jest zapiety za luzno, jestem tego pewna.
Jakich rozmiarow teraz uzywacie? Bo ja jeszcze jedynek. Asia ma 2,5 tygodnia i przypuszczam ze wazy troche ponad 4 kg.