reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

mojemu synusiowi zrobiły sie jakies krostki na jednym półdupku smaruje kremem bambino na zmiane z sudocremem... nie wiem cóż to moze byc bo jest to tak jakgdyby w lini prostej...

reklama
A czym myjecie glowke malenstwa? Bo gdzies dzisiaj wyczytalam, ze jak juz sa wloski to trzeba zakupic szamponik. Ale nie wiem czy to ma sens...Asia z tylu i na czubku glowy ma dosc "dlugie" i geste wloski, ok 1,5-2 cm...

oglądam ogladam:-)

Wlasciwie nic sie nie dowiedzialam :-D:-D:-D

Mam pytanie :tak:
Na pewno nie tylko mi zdarza sie znalezc u mojej corci kupke nie tylko w pampersie, ale tez obok :-D Czym spieracie ta kupke i czy zostaja Wam plamy? Ja najpierw przepieram recznie w goracej wodzie z mydlem, potem mocze w wodzie z proszkiem (Lovela) przez kilka godzin i wrzucam do pralki. Niestety niewiele to daje, dalej sa plamy...:crazy: Do tej pory Lovela sobie radzila a teraz juz nie chce :crazy:

Zastanawiam sie takze czy nie uzywam za malych pampersow :sorry: Niby wydaje sie wszystko w porzadku ale kupka czesto laduje nie tylko w pampersie, ale i w okolicach. A pampers nie jest zapiety za luzno, jestem tego pewna.
Jakich rozmiarow teraz uzywacie? Bo ja jeszcze jedynek. Asia ma 2,5 tygodnia i przypuszczam ze wazy troche ponad 4 kg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wlasciwie nic sie nie dowiedzialam :-D:-D:-D

Mam pytanie :tak:
Na pewno nie tylko mi zdarza sie znalezc u mojej corci kupke nie tylko w pampersie, ale tez obok :-D Czym spieracie ta kupke i czy zostaja Wam plamy? Ja najpierw przepieram recznie w goracej wodzie z mydlem, potem mocze w wodzie z proszkiem (Lovela) przez kilka godzin i wrzucam do pralki. Niestety niewiele to daje, dalej sa plamy...:crazy: Do tej pory Lovela sobie radzila a teraz juz nie chce :crazy:

Zastanawiam sie takze czy nie uzywam za malych pampersow :sorry: Niby wydaje sie wszystko w porzadku ale kupka czesto laduje nie tylko w pampersie, ale i w okolicach. A pampers nie jest zapiety za luzno, jestem tego pewna.
Jakich rozmiarow teraz uzywacie? Bo ja jeszcze jedynek. Asia ma 2,5 tygodnia i przypuszczam ze wazy troche ponad 4 kg.

Ja mysle ze spokojnie mozesz kupic 2 pampersy ja tez uzywam 2 od 2 tygodnia i mi nic z nich nie wylatuje ;-) na szczescie, a maly wazy 3600g. A do plam uzywam Ace delikat zielony i nic malemu po tym nie wyskoczylo

Co bylo w tvn, bo nie zdazylam wlaczyc??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry