reklama

pielęgnacja naszych maluszków

Kata nie mam wanny :-p:-p:-p tylko kabine z glebokim brodziekiem i juz ponad pol roku w nim kapiemy bo Kuba tak chlapapie ze cala lazienka zalana a tak to przymykam drzi i niech szaleje.

reklama
A Dota znów tu swoje myśli między słowami wrzuca :-D:-D:-D

Kata my do wanny stawiamy taką duuużą miskę i mała szczęśliwa ;-)
Jak bym miała do wanny jej lać wodę to pół godziny bym czekała bo jak zmieniliśmy termę to ta nowa ma problem z ciśnieniem i kuźwa szlag mnie trafia :wściekła/y:

my kapiemy w dziecinnej wanience,wkładamy ja do naszej duzej i maly szaleje
no to tak jak u nas :tak: tylko większą część czasu stoi a nie się relaksuje leżąc :-D
poza tym lać codziennie wodę do wanny też mi się nie uśmiecha: oszczęność żadna a przecież młoda aż tak bardzo nie jest brudna :-)

ulubiona zabawa w wannie?
odczepianie wszystkiego ze ściany :-)

ja też kąpię w dziecinnej wanience wstawionej do wanny, a Łukasz zbiera do niej wszystko co się da - kaczkę pływającą, książeczkę do kąpieli, butelkę z płynem do kąpieli, mydelniczkę i wiele wiele innych rzeczy aż sam się ledwo mieści, a później wszystko wywala:-D:-D:-D:-D

Dotka no wiesz... czuje sie urazona....jak mozesz o to pytac, przy mojej figurze to ja nawet sobie w nim siadam :-p:-p:-p,

Ps razem z R tez sie czasem damy rade zmiescic :-p:-p:-p

Nooo dziala działa:-):-):-)
Siostra mój mąż nie pojechał....miał jechac w lutym ale nie jedzie...hehe;-)nie potrafi malego zostawic i zrezygnowal.....się mi tutaj chłopaki zżyli:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry