reklama

pielęgnacja naszych maluszków

ja plyn do mycia ciala i wlosow mam Nivea ale ten Johnsosa leje do wody zeby byla pianka bo Kuba to lubi, zlwaszcza wyjmowac zabawke cala w pianie i brac do buzi i cala buzia w brodzie i wąsach :-D:-D

reklama
stefanka ja mam jakąś nowość z rossmanna (nie wiem czy u was jest :sorry2:) z serii baby dream (taki żółto-zielony)
poza tym używałam zawsze polskiego bambi a na początku z hippa
johnsona się boję bo mam na niego uczulenie więc prawdopodobne, że młoda też ma :-( a nie miałby potem kto go zużyć ;-)

ja stosuję metodą prób i błędów i nieraz się przekonałam, że tańsze zamienniki są równie dobre i skuteczne :tak:

u nas nivea...
raz kupiłam johnsona tego co ma jutrzenka ...i sama sie w nim kapie bo pablo wsadził se piane do oka i myslałam ze sie zapłacze.....echh

i czasami kapie w krzesełku bo pablo jest nie do utrzymania...a czasem bez ale wtedy duzo mniej wody leje:tak:

Stefcia my mamy już od dawna takiego żółtego Johnsona z oliwką i u nas zarąbiście się sprawdza :tak: Żeby tylko jeszcze moje dziecko polubiło kąpiele to by było git ;-)

Stefanio my też używamy Jonsona i to co chwilę innego:-p:-D ale jeśli chciałbyś bardzo bambino to mogłabym dac Ci linka do takiego sklepu gdzie sprzedają mydełka i oliwki bambino:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry