reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

Maggusia, podejrzewam, że moja Glisda nie lubi byc po prostu ciepło ubrana! Mamy różne zestawy - dwuczęściowy polarkowy komplet też i we wszystkim jest jej źle :-D

reklama
Ja kupiłam śpiworek na owczej wełnie, ale jeszcze nie używałam. Zostawiam na duuuuże chłody. Jak narazie wystarczał kombinezon+osłonka z wózka+ kocyk (jak zasnęła)+ubranie na cebulkę:-)
W zimie na pewno wykorzystamy śpiworek.
Ten od Darii spisał się świetnie (na saneczkach też):-) :tak: :-)

Ledwo kupiłam kombinezon!!! Obleciałam chyba 10 sklepów, a tu pustki! Podobno juz po sezonie, a pani w jednym sklepie mnie uswiadomiła, że zimowe rzeczy to sie w sierpniu kupuje. Paranoja jakaś...

Zwariować można. Niedługo będzie trzeba kupowac z rocznym wyprzedzeniem.
Wszystko nabiera takiego tempa. Jak to ogarnąć.

U mnie z wyborem nie ma problemu, ale i tak ostatecznie zamówiłam na allegro, bo tam najbardziej podobały mi się wzory i kolory.

Z tym kupowaniem z wyprzedzeniem to jakaś paranoja, bo o ile dla dużego dziecka dałoby radę kupić coś "na zapas" to dla takich Maluchów jak nasze to kompletnie bez sensu - przecież one rosną jak na drożdżach...

Mnie udało się kupić spodnie na szelkach, ortalionowe, od środka ocieplone polarkiem, a do tego na ciuchach nowiutką kurteczkę z super materiału, ocieplaną. Do tego mamy fusak i zima już nam nie straszna :)

reklama
Do góry