• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

Maggusia, podejrzewam, że moja Glisda nie lubi byc po prostu ciepło ubrana! Mamy różne zestawy - dwuczęściowy polarkowy komplet też i we wszystkim jest jej źle :-D

reklama
Ja kupiłam śpiworek na owczej wełnie, ale jeszcze nie używałam. Zostawiam na duuuuże chłody. Jak narazie wystarczał kombinezon+osłonka z wózka+ kocyk (jak zasnęła)+ubranie na cebulkę:-)
W zimie na pewno wykorzystamy śpiworek.
Ten od Darii spisał się świetnie (na saneczkach też):-) :tak: :-)

Ledwo kupiłam kombinezon!!! Obleciałam chyba 10 sklepów, a tu pustki! Podobno juz po sezonie, a pani w jednym sklepie mnie uswiadomiła, że zimowe rzeczy to sie w sierpniu kupuje. Paranoja jakaś...

Juana to rzeczywiście paranoja, bo ja kupiłam swój kombinezon chyba we wrześniu - wtedy był sporo za duży, a teraz ledwo co pasuje i muszę szukać nowego! :baffled:

U mnie z wyborem nie ma problemu, ale i tak ostatecznie zamówiłam na allegro, bo tam najbardziej podobały mi się wzory i kolory.

Z tym kupowaniem z wyprzedzeniem to jakaś paranoja, bo o ile dla dużego dziecka dałoby radę kupić coś "na zapas" to dla takich Maluchów jak nasze to kompletnie bez sensu - przecież one rosną jak na drożdżach...

Mnie udało się kupić spodnie na szelkach, ortalionowe, od środka ocieplone polarkiem, a do tego na ciuchach nowiutką kurteczkę z super materiału, ocieplaną. Do tego mamy fusak i zima już nam nie straszna :)

reklama
dziewczynki a macie juz saneczki dla waszych pociech???...............bo ja sie rozgladalam ..... za takimi z oparciem ale strasznie drogie są u nas:(:(.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry