jasani
Fanka BB :)
Ale jeżeli dopiero zaczyna stawać przy meblach i chodzić to żadne buty nie są Wam potrzebne.Właśnie chodzi mi o buciki które mogę założyć poza domem w domu na bosaka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jeżeli dopiero zaczyna stawać przy meblach i chodzić to żadne buty nie są Wam potrzebne.Właśnie chodzi mi o buciki które mogę założyć poza domem w domu na bosaka![]()
Tak, ja też mega polecam bobuxy seria explorer (na lato maja taki fajny przewiewny model z dziurkami)Tylko i wyłącznie bobuxy
![]()
BOBUX - buty dla dzieci - najlepsze zaraz po bosej stopie
Buty dziecięce BOBUX - zdrowy wybór od pierwszego kroku. Komfort i ochrona dla małych stóp. Polecane przez specjalistów. Sprawdź na bobuxpolska.pl!bobuxpolska.pl
Zaczęliśmy od nich i były to jedyne buty, które syn chciał nosić.
Na kolejny rozmiar kupiłam, aż 4 pary (bo z pogodą nigdy nie wiadomo)
Niestety jedyny minus dla mnie to, że nie wszystkie są wegańskie
Bobux! Dzieci mają 7 i 3 lata i do tej pory kupuje bobuxy, są starsi więc też już 3F np, ale na początek bobuxy polecam z całegoCześć Mamy
Czy możecie polecić jakieś super buciki dla maluszka który zaczyna dopiero chodzić ?
Jest tego mnóstwo na internecie ale wiadomo najlepiej z polecajki![]()
Tylko idź i te buty pomacaj, często są sztywne, ciężkie, szczerze nie rozumiem jej fenomenu.Generalnie ja w tej kwestii polecam rolki na ig od fizjomommy, ma co sezon przeglądy butow z sieciówek![]()
Jeszcze na takie typowo początki polecam attipas, nic się nie zsuwa, na pierwsze kroczki też są super.Właśnie chodzi mi o buciki które mogę założyć poza domem w domu na bosaka![]()
Macam, kupuję buty z jej polecenia od początku. Są ok.Tylko idź i te buty pomacaj, często są sztywne, ciężkie, szczerze nie rozumiem jej fenomenu.
Nie wszystkie, albo poprostu nie macalas tych typowych barefootow typu 3f, dd step, bobux, jonap itd, bo jak te się pomaca, to 70% butów z jej polecenia są słabe.. jeśli chodzi o szerokośc buta, elastcznosc itdMacam, kupuję buty z jej polecenia od początku. Są ok.