reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze "kopniaki"

ja w pierwszej ciazy zaczelam czuc ruchy w 20 tygodniu a teraz jeszcze nie czuje choc niby wczesniej mozna poczuc w drugiej (15 tyg obecnie). pierwsze kopniaki czulam jak fasolke po bretonsku - wiecie jak sie najecie fasoli czy grochu i tak bulgocze w brzuchu - to wlasnie to!!!! wyczekujcie tego momentu - fajne uczucie a potem jeszcze bardziej bombowe!!!

reklama
dostałam plamienia jak przy miesiączce a poza tym nic,to plamienie tez niewielkie ale zatrzymali mnie w szpitalu mimo ze usg wyszlo oki,teraz juz jestem spokojniejsza i zwolnilam bo niezle mnie nastraszyli,juz nie moge sie doczekac pierwszych ruchow,buziaczki

no tez sie ciesze,zwlaszcza ze idą swięta i na mysl o tym pysznym jedzonku,az chce nam sie z dzidzią skakac do gory choc nie mozemy,na szczescie dostalam leki,no i od 2.01 ide do pracy bo powiem wam dziewczynki moje kochane,ze usiedziec w domciu na pupci juz nie potrafie:-)

:-) Od kilku dni cosik mi w brzuszku bulgocze i to tak jak do tej pory nic nie bulgotało :-) :-) :-) Czyżby Dzidziorek??:-)

reklama
A mnie Ziutas zrobił świąteczny prezent i dziś z samego rana popukał trochę w brzuszek. I to tak, że już nie miałam wątpliwości czy to jest to:laugh2: Teraz to już codziennie będę się wsłuchiwać.

Do góry