reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

reklama
Witam,niestety Nastusia nie ma jeszcze ząbków, chociaż dzisiaj zauważyłam ze chyba przebija się górna jedyneczka, i znowu będzie u Nas mały kasowniczek. :-)Chociaż powiem Wam że moje dzieci są uparte jeżeli chodzi o ząbki. Wiktor ma 1rok i 10 miesięcy i do tej pory miał 9 ząbków,i dopiero w ciagu dwóch tyg wyszły mu 4 zębym, akurat wtedy jak był chory:wściekła/y:

No i pojawiła się kolejna jedyneczka :-):-):-):-)
Kupiłam małej tą polecaną przez was pastę nenedent, mała tubka za 20 zł :baffled::baffled::baffled::baffled: Wiedzą, na czym kasiurę zbijać :crazy:

Gratulujemy zabalow:tak:
wczoraj kolezanka powiedziala ze ona mysli ze ta 2 ka u Konradka to 3ka czyli kiel:baffled: wiecie w sumie to tak dziwnie widac sama juz nie wiem:no:kly wychodza pozniej ale to tak wyglada:sorry:

Dzis dowiedzialam sie od tesciowej :zawstydzona/y:,a pozniej sama sprawdzilam ,ze mojemu dziecku wyszla prawa gorna jedynka. Jak dzis w nocy smarowalam jej dziasla zelem to nic nie czulam a okazalo sie, ze zabek przebil sie wczoraj

U nas b]nadal brak ząbków. Ale lekarka twierdzi, że to kwestia paru- parunastu dni i powinny się pojawić dolne jedynki i na górze jedna jedynka. Zobaczymy, czy ząbki się posłuchają i się ujawnią:sorry2:;-)

Hej
4 lutego Szymkowi wyszła druga dolna jedynka no a dziś ma strasznie spuchniete dziąsła u góry, wygada to tak jakby rzebijały sie górne jedyneczki. A on jest taki dzielny, prawie nie marudzi tylko gryzaczek musi byc w pobliżu.

Brawa dla kolejnych zebolkow :-)

My czekamy w takim razie teraz na trzonowce patrzac na ta tabele co Shanta znalazla.:tak:

les-dents.gif

reklama
Iwonka u nas to juz w ogole cisza:szok:jedynka na dole wyszla 2 mies temu.zaraz zaczela wychodzic obok druga ale stoi wiec chyba sie pospieszylam:baffled:teraz ma dwojke gorna prawa:tak:i juz prawie widac lewa:tak:tak wolnoooooo to idzie:baffled:myslalam ze jak juz zacznie to pojdzie a tu cicho:sorry:no ale coz,czekamy:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry