• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Moniko, zdrówka Ci życzę!! Oj te choróbska :-(:-( Jak Wituś znosi rozłąkę?

MaLea, Aga, trzymam kciuki za to, żebyście szybciutko już urodziły. Mój Mikuś też nie chciał się pospieszyć, ale w końcu 5 dni po terminie "zmusiliśmy" się z mężem do małego przytulanka (żadne z nas nie miało już ochoty na tym etapie...) i powiem Wam, że zaledwie kilka godzin "po" pojawiły się pierwsze skurcze ;-);-)
Aga, też chciałabym na Twoim miejscu uniknąć wywołania, szczególnie że mam porównanie jak wygląda poród bez wywołania oraz poród wywołany, i dla mnie była to różnica zasadnicza.... więc jak się da, to warto poczekać i urodzić bez wspomagania...
Powodzenia dziewczyny!!

reklama
Cześć cioteczki ;-) Dziękuję wam bardzo za życzenia zdrowia :tak: Witka odebraliśmy wczoraj. Już mocno tęsknił :-( Ale rozłąka z nim pomogła mi wyzdrowieć i teraz mogę już gadać ;-):-D Teraz to mi się buzia nie zamyka :-D:-D:-D

MaLea i Aga Jeszcze trochę cierpliwości i będziecie miały swoje maluszki już w objęciach :tak: Dajcie znać jak już urodzicie, bo my tu strasznie ciekawe jesteśmy nowych maluszków :-D:-D:-D

Ola, wybierasz się na spacer?

Już jesteśmy w domku:-D Majka urodziła się 31 marca przed 9. Obie czujemy się dobrze i nabieramy sił. Poród był całkiem szybki, ale jak każdy męczący:baffled:
Ciekawe jak tam MaLea ???
Pozdrawiam wszystkich :-)

Aga, gratulacje!!! No to czekamy na jakiś bardziej obszerny opis i wieści jak się czujecie itd.

Monika, dopiero teraz zauważyłam Twoje pytanie o spacer :zawstydzona/y: Usunęłam wszystkie powiadomienia i byłam przekonana, że nie ma nowych postów na tym wątku, jakoś tak wyświetlało mi się....

My jutro wyjeżdżamy na święta w rodzinne strony, okropnie nie chce mi się pakować, jechać a potem obwozić dzieci po rodzinie. No cóż, nie jestem zbyt "świąteczna".
Pozdrawiam!

Już jesteśmy w domku:-D Majka urodziła się 31 marca przed 9. Obie czujemy się dobrze i nabieramy sił. Poród był całkiem szybki, ale jak każdy męczący:baffled:
Ciekawe jak tam MaLea ???
Pozdrawiam wszystkich :-)
Aga** wielkie gratulacje! :-) a więc jednak dziewczynka :-) ja nadal czekam, coraz bardziej znicierpliwona, ale przecież kiedyś w końcu musi nadejść ten dzień ;-)

Aga, Gratuluję!!!! Jak się macie? Ile twoja Majeczka miała wagi i długości jak się urodziła?

MaLea, a co u ciebie? Jeszcze w dwupaku? Jesteś już 6 dzień po terminie :sorry: Czas się rozpakować ;-)

Ola, szkoda, że nie udało nam się jakoś spotkać :-( Może jak wrócisz po świętach ;-)

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!

Monika z chłopakami

wielkanoc2.gif

reklama
niestety nadal w dwupaku ;-) uparty ten mój synio :-) jutro mam się zgłosić do szpitala, więc trzymajcie kciuki, żeby ta ciąża się wreszcie skończyła :-) Wesołych Świąt pilanki! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry