Monika77
Fanka BB :)
Atram, ta stronka od jakiegoś czasu nie chodzi
i nigdzie nie można znależć wniosków w wersji elektronicznej
Ba, nigdzie w necie nie ma takich informacji jeśli chodzi o Piłę 

Moje koleżanki z pracy też dostały już wnioski do przedszkola, ale ich dzieci już tam chodzą. Możliwe, że później będą wydawać wnioski dla nowych dzieci.
Sądzę, że dwulatki nie mają szans by się dostać do przedszkola w tym roku. W pierwszej kolejności będą przyjmować pięciolatki (bo chyba mają obowiązek chodzić) a jak zostanie miejsce to przyjmą trzylatki. Dla naszych brzdąców nie będzie już miejsca
Jeśli chodzi o przedszkole to ja nawet nie ryzykuję, ale zastanawiam się cały czas nad żłobkiem.
i nigdzie nie można znależć wniosków w wersji elektronicznej
Ba, nigdzie w necie nie ma takich informacji jeśli chodzi o Piłę 

Moje koleżanki z pracy też dostały już wnioski do przedszkola, ale ich dzieci już tam chodzą. Możliwe, że później będą wydawać wnioski dla nowych dzieci.
Sądzę, że dwulatki nie mają szans by się dostać do przedszkola w tym roku. W pierwszej kolejności będą przyjmować pięciolatki (bo chyba mają obowiązek chodzić) a jak zostanie miejsce to przyjmą trzylatki. Dla naszych brzdąców nie będzie już miejsca
Jeśli chodzi o przedszkole to ja nawet nie ryzykuję, ale zastanawiam się cały czas nad żłobkiem.
,jest coraz wiecej telefonów, mamy juz pierwsze zapisy, a co najważniejsze spotkałam sie z mamai ,które sa zainteresowane :-)wszystko sie zaczyna kręcić !!!! jeszcze wiele pracy przed nami dziekuje za wszystkie rady pozdrawiam gorąco joanna
Ale życzę wam powodzenia w szukaniu nowego domku