Witam!
Atram, powodzenia w poszukiwaniu pracy!! A dzieciątko będzie z nianią, czy żłobek/przedszkole?
Moniko, tym razem pod Poznań, żeby mężowi było bliżej do pracy a potem żeby wcześniej wracał do domu (gdy dzieci jeszcze nie śpią!), no i żeby mi było łatwiej znaleźć dla maluchów przedszkola - w tamtych okolicach jest wiele placówek prywatnych, więc gdzieś się miejsce znajdzie - mam nadzieję! No ale to na razie niekonkretne rozważania, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Czarna, dobrze pamiętasz! Pochodzimy z Warszawy (mąż z Warszawy, ja z Konstancina - uzdrowiska tuż pod Wawą), mieszkaliśmy tu w Pile od 2005 ze względu na pracę męża (pracował w Złotowie), potem pod koniec 2007 wrócilismy w swoje strony, a od sierpnia 2008 mąż pracuje pod Poznaniem i namówil nas na powrót do Piły a nie do Poznania - z sentymentu (teraz znów wynajmujemy ten sam dom, co wcześniej). Jednak nie było to najlepsze rozwiązanie, więc chcemy ruszyć do Poznania/pod Poznań, jak się wszystko ładnie ułoży.
Pati, witaj!! To ciekawe, co piszesz o Trzciance, moja znajoma z kolei zachwycona Trzcianką - czemu nie chciałabyś tam rodzić?
Joanna, jak tam klubik?