reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszych maluszków:)

a mój tutaj poczytał i pyta, czemu już wiecie o płci a ja jeszcze nie, i weź tu z chłopem dyskutuj.

reklama
hehe, niecierpliwy tatulek z niego:) a mnie Wojtek rano zapytal, czy on tez sie moze tutaj zarejestrowac, hehe ;D

Właśnie,mój Darek też bardzo chciał się tu dostać ale bb albo nasz kompek nie chce go dopuścić ;) ;D Może dlatego że korzystamy z tego samego IP?Nie znam się na tym za dobrze ale w każdym razie za nic nie może się tutaj zalogować!

moj tylko czasem zagląda przez ramię. zasuwa wieczorami w piłkę nożną w necie, aż mu kciuki puchną

Ledwo wrocilismy od ginki, to caly czas nawijam do dzidziusia, prosze go nawet, zeby jutro nam pokazal co ma miedzy nozkami, hihi. Ciekawe czy poslucha mamusi - bo tak jak dzis uciekal przed ktg, gdy chcielismy nagrac bicie serduszka, to bylo smieszne :) Chcialabym usiasc tu jutro i napisac Wam..: "moj dzidzius to..... "
See ya tomorrow :))

Elpis,czekamy na nowiny!Już coraz więcej z nas zna płeć swoich dzieci,ja w końcu też się doczekam :) Więc jak tylko się dowiesz to koniecznie podziel się z ciotkami!

ja w piątek miałam robione usg , w trakcie spytałam lekarza czy wszystko w porządku a on
odpowiedział mi że tak i "mały" fruwa jak trzeba spytałam więc czy to chłopczyk ale nie dostałam żadnej odpowiedzi lekarz tylko tajemniczo się uśmiechnął i wymijająco odpowiedział ale ja bardzo cieszyłabtm się z chłopczyka szczególnie mój mąż ale dziewczynkę też oczywiście równie radośnie przyjmiemy z tym że dla chłopczyka już znamy imię (Oliwier) a na imię dla dziewczynki jeszcze się nie zdecydowaliśmy

No wiec drogie ciotunie, Maluch przystosowal sie do naszych czasow i za darmo to on nie bedzie pokazywal :)) Krecil sie jakby tanczyl, ze lekarka nie zdarzyla zatrzymac wyraźnego obrazu na dłuzej - ledwo co to zdjecie sie udalo jakos zrobic:)
Wiec czekamy narazie i kupujemy uniwersalne ciuszki :)))

Ma swoje zdanie dziecko,a co!Ciekawscy rodzice dostali nauczkę,hihi:) Nie martw się kochana,na pewno w końcu uda się podejrzeć maluszka. Czas oczekiwania też jest fajny:)

reklama
Wiem, że fajna niespodzanka czekac z tym do porodu i z jednej strony wcale bym nie chciala wiedzieć, ale z drugiej własnie, zeby juz teraz móc mówic konkretnie do niej lub do niego, albo z kupowaniem ciuszkow, zebym potem nie musiala ubierac chlopca w rozowe sukienki :)))

Do góry