reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszych maluszków:)

No, no Olciu. GRATULUJĘ mężczyzny ;D ciekwe co mnie się kryje w brzuszku. Choć tak jak Ty czuję,że to chłopiec. Zobaczymy...

reklama
Ja byłam niedawno u lekarza i słyszałam bicie serca mojej kruszynki bardzo wzruszające to jest,
a dopiero 6 marca na USG i się dowiem czy to chłopczyk czy dziewczynka.
Widzę że przewaga chłopców się pojawia na naszych lipcóweczkach ;)

Olu - GRATULACJE!!!

Ja byłam w poniedziałek na USG, ale mój dzidziuś nie chciał pokazać ;D Zakrył się rączkami i nóżkami i KONIEC! Ale przynajmniej wiem, że wszystko jest w porządku z dzidziusiem i rozwija się prawidłowo. Teraz gin mi nagrał na DVD, więc mogę codziennie oglądać maluszka. Następne USG dopiero 20 marca, to może wreszcie się dowiem :)

Gratuluje OLU. Też sie cieszę, zę Wasz synuś zdrowiutki. Niech rośnie i ćwiczy mięśnie kopiąc mamunię:)
Buziaki!!!
No i dawaj te zdjęcia. Pokaż ciotkom te 6 mm :)))

A najlepiej moja tesciowa wczoraj powiedziala do mnie, jak przyjechalismy do nich na obiad..
"Co Ty dzisiaj tak ładnie wyglądasz? To zupełnie jak na chłopca, a ja się juz na wnuczkę nastawiłam!" :))
Ja mam 1 siostrę, to moi chcą wnuka, a Piotr ma 1 brata, wiec tesciowie chca wnuczke.. i jak tu takim dogodzic... :))

Nigdy nikomu nie dogodzisz!!! Moj maz sie nastawil na chlopczyka, a ze jest zazartym fanem aut, powiedzial ze pierwsze co kupi synkowi to bedzie "Carrerabahn" (taki tor z autkami Porsche). A ja sie go pytam co zrobi jak bedzie coreczka, a on mi na to, ze tez kupi Carrerabahn ale przemaluje go na rozowo!

reklama
Popatrz,to tak jak mój mąż,od razu jak dziecko stanie na nogach to ma zamiar go wsadzic do samochodu i juz uczyć!I śmieje się że pierwsze słowo to będzie "auto" ;D

Do góry