reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszych maluszków:)

reklama
Alez jestem glupia!!! Widac moja nieznajomosc angielskiego!!! No to z tego wynika ze bedzie chlopczyk!!! Jak sie sprawdzi to moj kristi bedzie mnie chyba na rekach nosil!!!

Elpis wstawila link i jak tam wejdziesz to pokaze ci sie tabelka!! Kiedy bylas zaplodniona i ile mialas wtedy lat a po tym zobaczysz co urodzisz!!!

no raczej dziwne by bylo, gdyby plec zalezala od wieku i miesiaca zapylenia, ale pobawic sie mozna :)))

Dzięki.
Wedłu tabelki wychodzi że będzie chłopak.Zobaczymy :)
Przy pierwszej ciąży wszyscy mówili że będzie chłopak a urodziłam śliczną córcię :)

OLA-pocieszyłaś mnie bio mi wychodzi dziewczynka a mam nadzieję, że będzie chłopiec

reklama
Do góry