reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

płeć naszych maluszków:)

Witam wszystkie lipcowe mamy! ;)

Wpadłam gościnnie z wrześniówek żeby zapytać w którym tygodniu lekarz potrafi określić płeć dzidzi?? Dzięki i pozdrawiam! ;) ;) :laugh: :laugh:

reklama
Mycha roznie to bywa podobno niektorzy potrafia dojrzec plec juz wczesniej 16tym np. ale ja sie dowiedzialam wstepnie w 18tym.
Pozdrawiamy :-*

To jest zalezne od tego jak daleko sa rozwiniete narzady plciowe! Zwykle jest to tak jak dziewczyny powiedzialy , od jakiegos 18 tygodnia,ale nie jest to na 100%! I pamietaj mycha, ze nasze dzidzie sa czasem przewrotne i nie zawsze chca pokazac co maja miedzy nozkami! Cierpliwosci troche!!!

Krecik rozumiem ale wam to sie fajnie mówi, jak juz macie dzidziole starsze i młodsze!!

A ja tyle czekałam i tyle się starałam to dziwisz sie a tu doopiero 14 tc !!\

Pozdrawiam gorąco

Rozumiem Cie Mycha bo mnie tez ciekawosc zjadala ale niestety musisz sie jeszcze troszke poniecierpliwic bo moze sie okazac ,ze w nawet w 20tyg akurat malenstwo sie zakryje i nie pokaze co tam ma miedzy nozkami .Mimo wszystko zycze Ci zebys dowiedziala sie jak najszybciej ;)

reklama
mój synio tez nie chciał zbytnio sie ujawnić ale miałamto szczęście że lekarz jest bardzo doświadczony
i ma wspaniały sprzęt a i tak żeby sprawdzić co dzidzia ma między nóżkami musiał użyć sondy
przezpochwowej
:laugh: :laugh:

Do góry