reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć przeciwna

marta - nie nie gestapowiec hehe tylko urode ma taką... wysoki szczupły blondyn :-D:-D

a hymn III rzeszy to raz mu sie zdarzyło spiewac po pijaku bo spotkalismy jakis niemców na imprezie - takiego kuksańsa dostał ze sie zgiał głupol :-p

reklama
hihi, Marta, my też ostatnio trochę poszaleliśmy:-D Trochę bardzo nawet:-p:zawstydzona/y:

A ja cukierkowych i lukierkowych też nie lubię, taki facet by do mnie nie pasował:no: lubię garniaki, ale w nich zwierzaki a nie lalusie:-D Np taki johnny w swoim garniaku- bestia! sam seks:tak:

Ostatnia edycja:
:rofl2: Tości się rozkręciły Laski...
W jaskini zimno i niewygodnie zapewne ;-)
Ja to może bym jakąś wersje pośrednią - Tata Młodej jest motocyklistą i wprawdzie w nie ma skóry, ale w tekstylnym ubranku też całkiem fajnie wyglada, za to chodzi w skórze i w dżinsach na codzień.
Aha - nie lubię owłosienia pod pachami.
Edit: Aestima - co to znaczy "za bardzo" ? Jak dla mnie nigdy nie jest za bardzo ;-)

Dziewczyny, tylko mnie nie pobijcie... ale o ile Johnny jest genialnym aktorem, o tyle dla mnie jest jakiś taki... no... taką ma urodę delikatną... No zniewieściały to za duże słowo, ale jakoś tak nie teges... ;-)

A co do owłosienia tu i ówdzie - kiedyś też mi nie pasiło, ale teraz może mieć krzaczory wszędzie, byle dbał o higienę :-p

nie, nie za bardzo tylko BARDZO:tak::-D też nie wydaje mi się, że można za bardzo:-p
Ja nie lubię nadmiaru owłosienia ale nie wyobrażam sobie też ze mój facet się depiluje... jakoś jak sobie to wyobrażam, to przechodzi mi ochota na seks:-D dlatego lubię owłosionych mało z natury- takich z gołymi klatami:-)

Aestima - faktycznie niedojrzałam. :sorry:
U mnie klata musi być koniecznie nieowłosiona z natury a pachy lepiej też bez z maszynki ;-) Ale "gołych" nóg i rąk sobie nie wyobrażam.... :eek:

haha, ja lubię- w łóżku- raz niekorzesanego raz delikatnego- żeby mi się nie znudziło musi być różnie:-)

reklama
Do góry