reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
szkoda, ze nie zrobiłysmy ani jednej fotki na spotkanku ... ja cały czas miałam zabrac aparat i nie zabrałam :baffled:

hi ;-)

faktycznie - fotek brak - bedzie co nadrabiac nastepnym razem ;-)

nie macie jakiegos zapasowego kregoslupa? w dodatku tak mi nogi spuchly jak nigdy dotad w tej ciazy i bola... ja jednak na prawde jestm za stara na ciaze...

Ostatnia edycja:
Amelkowa ;-) przy Jasku tez najbardziej opuchniete nogi mialam przed poludniem... teraz puchna mi nawet dlonie w dodatku prawa ciagle dretwieje :-( no i opuchlizna wczoraj wieczorem nie zeszla o zostala do rana - malz stwierdzil ze cala spuchlam...

a jak konkretnie rozciagasz ta rwe? bo u mnie to chyba wlasnie rwa kulszowa :-(

Ja to pewnie bym sobie pospała, ale co na to Gangster :rofl2:

Padam ze smiechu normalnie :-D:-D:-D, dzis TZ pojechał do Balgii. ale po drodze wstepuje siostruni pakiet Kubusiowy zawiezc ( oj jaki okrojony, niestety :-p) i dziwnym zbiegiem okolicznosci pierwszy raz w zyciu dodała dzis rano commenta do fotki Kubcia na nk ... no padne zaraz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie, ze on fotelik mi pakował, jak Kubus nie ma nowego :szok::szok::szok:, a my dzisiaj do tego koscioła załatwiac jedziemy i do Karolinki ... gadam mu bierz, Kubus w samych pasach bedzie jezdził :cool: ... no i fotelik został :-p

aaa na spuchlizny Lotion 1000 mozna :tak:

i prosze mi tu od rana o rwie kulszowej nie przypominac :angry:, myslalam, ze oszaleje z nia w ciazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ... pocieszcie sie dziewczyny, ze kiedys te niedogodnosci sie skonczą :tak:

Rubi ja też się obudziłam ze spuchniętymi nogami... Palce jak serdelki, aż się M. śmiał...:wściekła/y: Dziwi mnie to że opuchlizna jest rano:eek: nie powinno tak być dopiero wieczorem??

W ciazy opuchlizna jest non stop, bez roznicy czy noc czy dzien :-p raz wieksza raz mniejsza, ale jest :-p ... no nie zazdrosze, ale przerabiałam to dokładnie rok temu .... juz 3 tygodzie i Cesio ma roczek :szok::szok::szok:, a to taki noworodeczek :tak:

Amelkowa ;-) ja juz mam chyba za duzy brzuchol na taka gimnastyke ;-) cale szczescie ze Jaskowi nie mowilam o swoich planach na dzisiaj - chcialam go zabrac na Potwory kontra Obcy 3D ale nie dam rady sie chyba dotelepac do kina... znow pojdziemy zaraz po przedszkolu w poniedzialek albo w srode...

a co do Marcikowego TZ to on chociaz konsekwentny jest a moj malz.... raz twierdzi ze szwagierce trzeba dac po Jasku wszystko bo ma miec chlopca a my kupimy dla Monisi nowe rzeczy (hmmm... szwagierka ma wlasne mieszkanie bo malz po smierci taty zrzekl sie swojej polowy a my wynajmujemy i jakby to powiedziec... raczej nas nie stac na nowki i to te z wyzszej polki cenowej....) a innym razem jest zly ze jej pomagam z zakupami bo "ja musialem sobie z tym poradzic sam wiec dlaczego oni maja miec lepiej?" no i o co mu chodzi???

a opuchlizny jakos bede musiala przezyc - najgorsze jest to ze lezenie na plecach z uniesionymi nogami odpada bo mnie w tej pozycji przytyka ;-( nie moge zlapac powietrza ;-(

reklama
Miałam suwaczek, skasowałam i mi sie nie chciało znowu robic :-p. Wieczorkiem pomysle, bo zębiska tez trzeba zaktualizowac, mamy juz 7-go na wierzchu :tak:

Wczoraj z TZ dzieliłam ubranka Kubusia co moje, co jego dla siostruni (kilka rzeczy mi tak szkoda było :-(, przesuper kombinezoniki cieniutkie a takie ciepłe. Jesienny i zimowy. Zimowy taki ciepły, ze mały przy -20 st mrozu jezdził w nim, body i rajtuzach tylko :tak: i goracy był moj zmarzluch :tak: - super bo cieniutki, ruchów nie krepował, no coz poszedł papap :eek:), ale to malenstwa:-), a te czapeczki :-), a te spodenki w których wychodził, ze szpitala :-) (zostawie mu je na 18-stke :-p).
Mam troche sposzków welurowych, w ktorych Kubcio nie zdarzył chodzic. Było na nie za ciepło :tak:, a jak zrobiło sie chłodniej i polubił spioszki, trafiły do kartonu z napisem, za małe :-p. Własnie dziewczyny jak chcecie cos z ciuchów to mowcie moze mamy :tak: Bo sa ciuszki tez unisex, nie tylko bardzo męskie :-)

TZ wydebił od mła mate dla niej, juz załuje :-p, ale ja ja tylko pozyczyłam ... reszta spokojnie lezy w domu :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry