M
Marcik&Kuncek
Gość
Jakos leci 

musi ;-);-);-)

musi ;-);-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

musi ;-);-);-)

, dzis TZ pojechał do Balgii. ale po drodze wstepuje siostruni pakiet Kubusiowy zawiezc ( oj jaki okrojony, niestety
) i dziwnym zbiegiem okolicznosci pierwszy raz w zyciu dodała dzis rano commenta do fotki Kubcia na nk ... no padne zaraz 

, a my dzisiaj do tego koscioła załatwiac jedziemy i do Karolinki ... gadam mu bierz, Kubus w samych pasach bedzie jezdził
... no i fotelik został 

, myslalam, ze oszaleje z nia w ciazy 

... pocieszcie sie dziewczyny, ze kiedys te niedogodnosci sie skonczą 
Rubi ja też się obudziłam ze spuchniętymi nogami... Palce jak serdelki, aż się M. śmiał...Dziwi mnie to że opuchlizna jest rano
nie powinno tak być dopiero wieczorem??
raz wieksza raz mniejsza, ale jest
... no nie zazdrosze, ale przerabiałam to dokładnie rok temu .... juz 3 tygodzie i Cesio ma roczek 

, a to taki noworodeczek 
. Wieczorkiem pomysle, bo zębiska tez trzeba zaktualizowac, mamy juz 7-go na wierzchu 
i goracy był moj zmarzluch
- super bo cieniutki, ruchów nie krepował, no coz poszedł papap
), ale to malenstwa:-), a te czapeczki :-), a te spodenki w których wychodził, ze szpitala :-) (zostawie mu je na 18-stke
).
, a jak zrobiło sie chłodniej i polubił spioszki, trafiły do kartonu z napisem, za małe
. Własnie dziewczyny jak chcecie cos z ciuchów to mowcie moze mamy
Bo sa ciuszki tez unisex, nie tylko bardzo męskie :-)
, ale ja ja tylko pozyczyłam ... reszta spokojnie lezy w domu