Gangster spi to mogłam poczytac o czym tu plotkowałyscie ;-) i w raczce e swoja nowa miłością

tubką pasty do zębów (swojej), wyjac sobie nie da
Amelkowa 
bo Gangstera na ciebie nasle ;-)

Rubi daj nam link do ksiazeczki Jasia odkupimy

, czemu ma byc Jasiu stratny

. Urodziło się Gangstera to się ma
Daggy pisała o szczepinkach skojarzonych, nawet sie dziewczyny nie zastanawiajcie tylko bierzcie

. My szczepilismy takim systemem 6w1 - aby kłoc tylko raz, bo tam jest juz wzw b, a kolejne 2 razy 5w1

. Dwie pierwsze szczepionku Gangsterek zniósł super, ostatnia najgorsza i maruda day - u wszystkich moich znajomych tak maluchy miały

Pomyslcie tez o rotawirusie - szczepionka doustna i koszmarnie droga

, 2 dawki trzeba podac max do 6 m-ca w odstepie 6 tyg. Zachorowalnosc (95% dzieci) i skutki hospitalizacji sa bardzo duze, ze warto nazbierac ta kase

My za 2 m-ce sie dopiero szczepimy ta cholerma szczepionka na swinke+odra+rozyczka, biedaki ponoc ciezko ja znoszą

. I bedzie jeszcze drugie ukłócie bo ospe dodatkowo mu podaje, lekarz mi kazał

, kolejne 200zł papapa

. Kubus delikates, puchna mu miejsca po wkłóciu:-(, nie płacze bo mama mu plasterek z emlą zakłada

, bez plasterka jest ryk :-(
Co do wózków my tez mamy Quinny (juz rozkomletowane 3w1, własnie TZ wiezie siostruni gondolke

, on za to płacił niech daje, mam to gdzies

), ale nie jak Daggy Buzza (zgadłam?), a spidziaka i tez opinie przerozne czytałam

. Osobiscie uwielbiam skretne koło, moja mama, babcia, siora tez sa tym rozwiazaniem zachwycone

. Prowadzi sie jednym paluszkiem

W tej małej gondoli, Gangster jezdził do 7 m-ca zycia w kombinezonie, w spiworze

, a do krótkich on nie nalezy ;-), bez problemu sie miescił do 6 m-ca, potem na styk
Popisałam, to teraz zerkne na nk, kto tam czego chce
Zapomniałam .... bardzo miło było Was poznac

. Jak sie zrobi ciepło i rozbijemy basen, piaskownice itd przyjedzcie do nas zrobimy sobie babskiego grilla ;-)