reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

I ja się witam z rana :-)
No, szkoda, że nie porobiłyście fotek na spotkaniu :-(
Pisałyście o wózkach - ja od kiedy zobaczyłam u znajomych wózek Maxi Cosi Mura to się w nim zakochałam :tak: I powiedziałam mężowi, że jakbyśmy kiedyś, coś ;-) to tylko ten wózek chcę ;-)

A poza tym - może któraś z Was chciałaby za mnie pokserować papierzyska:eek:??

reklama
Pisałyście o wózkach - ja od kiedy zobaczyłam u znajomych wózek Maxi Cosi Mura to się w nim zakochałam :tak: I powiedziałam mężowi, że jakbyśmy kiedyś, coś ;-) to tylko ten wózek chcę ;-)

Teraz mura to juz bebe confort :tak:
Ja go chciałam dla Kubusia, ale TZ posepił mi na niego :-(:-(:-( przesliczny jest :tak: w sumie gondolka i fotelik był taki sam co w spidziaku, ale spacerówka i stelazy inny ...

Marcik nieprzyjemne to musiało być jak tak ciuchy rozdzielaliście... Nie lubię takich sytuacji... brrr...

na szczescie to ostatni raz (tak twierdzi) :tak:, pokazałam mu na allegro co ludzie po ile sprzedaja ... sknera przeliczył i powiedział, ze to moja wina :szok:, ze wstepnie powiedziałam, ze jej rzeczy pozycze (on chciał dac :eek:), ale sie musze nad tym zastanowic ... zastanowiłam sie i stwierdziłam, ze mnie na to nie stac (ja teraz dochodu nie mam, a wiadomo, ze dziecko jest bardzo drogie w utrzymaniu :tak:) i nie pozyczam :-p ... a on juz w miedzy czasie jej tu pol domu obiecał, ale to moja wina:eek:. Ponoc juz jej wiecej nic nie obieca :-p I cos tu kreci, ze gondolka i fotelik wroca ... pozyjemy zobaczymy. Pewnie bym jej dała te rzeczy jakbym ja lubiła, a tak nie jest :no: ... i to ich sciemnianie jacy to biedni mnie do szału doprowadza :wściekła/y: ... Rubi słusznie stwierdziła, ze mieszkanie maja a ja wynajmuje i kto tu biedniejszy?

Mura ma jedna rączke :tak: taka kobyłka to jest :-p

Marcik ;-) u nas jest inaczej bo ja moja szwagierke kocham jak wlasna siostre tylko tak sie zlozylo ze terminy porodu mamy: ja na 10.08. a ona na 12.08.2009.... gdyby nie to to dalabym jej wszystko no ale jak juz pisalam... nie stac nas na nowa wyprawke... typowo chlopiece ciuszki jej dam ale unisexy zostawiam ;-) poza tym teraz w Tesco sa takie promocje ze w Scandii uzywki sa drozsze on tescowych nowek...

a do wozkow 3 kolowych i tych ktore maja inny rozstaw przodu i tylu przekonac sie nie dam choc ponad 4 lata temu marzylam o 3 kolowcu ;-)

Ja oglądałam te bebe confort z dwoma rączkami :eek:

Rubi co do chodzika, nie jest on za dobry dla kręgosłupa :no::no: poza tym lepiej jak dziecko raczkuje dopóki nie chodzi, bo wtedy kiedy wykonuje ruchy naprzemienne tworzy się więcej połączeń między półkulami mózgu i dziecko potem mądrzejsze:tak::tak:

Amelkowa ;-) wiem o tym ;-) tylko widzialam jak Kubus stapa i odnioslam wrazenie ze wlasnie sie tego w chodziku nauczyl choc wydawalo mi sie ze Marcik chodziki tu krytykowala...

Marcik ;-) a ja mialam Cie pytac... uzywaliscie/uzywacie chodzika?

:no::no::no: bo wszedzie pisze, ze sa beeeeeee. Kupiłam Kubuniowi pchaczyk probujemy co jakis czas, ale jeszcze stópiska za słabe ;-). Pchaczyki sa polecane przez ortopedów :tak:

A tak jeszcze wam napisze na tłumaczenie mojego sknerstwa, bo ile mozna znosic :-p. Mi i dziecku sie wszystkiego załuje:no::wściekła/y:, przewaznie na wszystko sami ciułamy:-(... TZ na druga siore z 2 dzieci i ja utrzymuje m-c w m-c, dzieci ubiera, kupuje zabawki, rzeczy do szkoły dla starszej ... no samarytanin :-D. Juz przywykłam, ale jak z druga wyskoczył, to mnie o mało szlak nie trafił :wściekła/y::angry:

Amelkowa ;-) wiem o tym ;-) tylko widzialam jak Kubus stapa i odnioslam wrazenie ze wlasnie sie tego w chodziku nauczyl choc wydawalo mi sie ze Marcik chodziki tu krytykowala...

Rubi to akurat dobrze, ze baletnicą jest jeszcze :tak: płaskostopia nie bedzie :tak:. Na całych stópkach chodzi w butkach :-)

reklama
Marcik też bym się wkurzała na Twoim miejscu, i jakoś tu sknerstwa nie widzę...

ufff :-)
co za duzo to ..... nie wiem jak ja z nimi przezyje chrzest i roczek, to takie zakłamanie, ze sie opisac nie da :no: ... znalazłam rozwiazanie, dwa osobne stoły, ale mama powiedziała mi, ze absolutnie mam tak nie robic buuuuuuuu :-p

Teraz sie ciesze, ze wczesniej nie chrzciłam Małego, teraz upiecze sie dwie pieczenie na jednym ogniu i z grzywki :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry