reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej
Nas nie zalało i mam nadzieje, że wały wytrzymają w razie czego :tak: woda podchodzi do góry, a lać ma do piątku:szok: Miałam jechać do Bielska do mamy, ale chyba nici z wyjazdu:-(
Kurcze, ale ta pogoda dołuje:-(

Magda fajnie, że już mieszkanko jest w Waszych rękach ;)

jade do Gosławic mieszkać na kilka dni , podobno idzie duża fala z Kędzierzyna :szok: może Wyspy nie zaleje, ale jak mi prąd albo wodę odetną :szok: albo drogi zaleje jak dzieci będą w przedszkolu i zostanę odcięta od moich chłopaczków:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czy wielka, nie wiem, ale Koźle jest już zalane, Kędzierzyn na razie w porządku. jak się woda utrzyma to nie wiem jak do szkoły dojadę :szok:
Cisek, Bierawa zalane, do rodziców M nie da się już dojechać :no::szok:

Madzia rzadko tu ostatnio zaglądam ale my meliśmy tynki gipsowe na ścianach i nie wiem co było w umowie :)
a jeśli chodzi o remont to do tej pory wydalIśmy jakieś 12 tys tylko ze to były same materiały i meble do kuchni a grzesiek robił wsystko sam i czasem pomagali mu moi rodzice więc bez żadnych ekip remontowych
Rubi nastepnym razem dam znać jak będiemy w mieście :) obiecuję
dziewczyny cy któraś z was chadza na basen maluszkami?? i do mamowa??
buziaki - pogoda okropna ale dziś juz chyba wyjdę bo normalnie powietra mi brakuje od kilku dni nawet nosa za drzwi nie wystawiłam
lece na kawkę paaaa

Bry :-)

ale mam stracha....dzis fala kulminacyjna ma przejść przez Opole... kurcze... muszę namówić rodziców zeby ten dom w cholerę sprzedali i się do bloku przeprowadzili...na terenie niezalewowym rzecz jasna!!!

Amelkowa ;-) za szklanki dziękuję :-) kupię, bo i tak przy zmywarce mamy często "kryzys kubkowo - łyżeczkowy" ale jak masz krzesła (jakiekolwiek siadełka ;-)) to chętnie ;-) tego chyba będzie nam brakowało...

a u Ani żadnego zepsucia nie widzę... za dużo byś chciała :-):p

Anik ;-) my na basen nie mozemy bo...skóra i drogi moczowe nam na przeszkodzie stoją :-(
a do mamowa wybierałam się kilka razy ale mi nigdy terminy nie pasują :-( a jakby pasowały to przegapię :-( so więc jak będziesz wiedziała kiedy jest mamowo to dawaj znać ;-)

idę...trza wodę na kawę nastawić i szykować się do dermatologa...

paaaaaaaaaaaa

hej
dobrze chyba ze przyjechałam do Gosławic bo ewakuują ludzi z Wyspy i Zaodrza, tzn ze szkół, przedszkoli itp. mają zamknąć mosty:szok:
rubi ja mam 2 krzesła, ale w piwnicy na Wyspie:sorry: są rozkładane więc jak ich nie zaleje to moge Ci pożyczyć:tak:

Mam pytanie do Pan jaka jest obecnie sytuacja na drochach moj moaz jutro sie wybiera do opola a nie wiem gdzie sprawdzic jaki jes faktyczny stan drog czy ktoras wie czy bez problemy mozna dowac dojechac tras e 40

W Opolu jest ok, ale co się dzieje poza to nie wiem.
Wyspa uratowana :-) Nie będe miała błota dookoła domu :-)
Dominik ma dzisiaj Dzień Matki i Ojca w przedszkolu, szkoda, że tatusia nie będzie:-(
Amelka ja tera przez te objazdy codziennie przejeżdżam obok Twojego bloku jak odwożę Patryka do Kangurka;-)

Bry laski :-)

arwen - najlepiej zadzwonić do sztabu kryzysowego w Opolu - powinni Ci udzielić informacji na temat dróg...

Agnieszka :-) moi rodzice też górę mają suchą :-) wychodzi na to że w Opolu dało się przygotować na wielką wodę

kolejny przykład że mimo iż gdzieś indziej się niby nie da to w Opolu...DA SIE ;-) :-)

a mój R chce się do Wrocka przeprowadzać :-( :-:)no:

wczoraj miałam fatalny dzień :-( cały w nerwach przez powódź a do tego R mi tak podpadł że...

zdefraudował mi wodę na kaszkę dla Moni a potem wyłączył zmywarkę bo nie było słychać, że pracuje.... wrrrrrrrrrrrrrrr

jedynym promyczkiem było to, że mój wielki syn (zważony w niedzielę w butach....30kg:szok:) wpasował się w garniturek, który kupiliśmy jak szedł do przedszkola :-) ostatnio był w nim na dzien Babci i Dziadka w przedszkolu w lutym 2009r ;-)
no ale Jasiek miał duży brzuszek wtedy, więc kupuliśmy większy i podwinęłam mu nogawki :-) no i Jasiek będzie na chrzcinach siostry bardzo elegancki :-):tak:;-):-)

eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh

lece sprzątać :-) trochę roboty mam ale Monia śpi więc montuję motorek w tyłek i za....ginam :-);-)

paaaaaaaaaa

rubi piszesz, że górę mają suchą, tzn, że ich zalało czy nie ?????
A Opole powinno być przykładem dla innych miast:tak:
Fajnie, że masz ubranko dla Jaśka, Monia będzie dumna z brata;-)
A cóż tak R chce do Wrocławia?????

reklama
Aga :-) moi rodzice mieszkaja... nie wiem jak to opisac.... jest taka skarpa - na górze jest ogród a na dole stoi dom - wierzchołek dachu jest mniej więcej na poziomie skarpy... pod domem w piwnicy jest drenaż no i w związku z tym piwnica jest zalana :-(

Do góry