reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej Wam
ja żyje, ale co to za życie ;(
Patryk ma zapalenie dziąseł i zapalenie jamy ustnej, nic nie je od kilku dni, karmie go strzykawka, w nocy się budzi i płacze, nie da się go uspokoić. Głowa mnie boli cały czas, mam zaległości w pracy, a w ogóle szkoda gadać ;( ja juz chce żeby Patryk miał tak 3 latka ;-)
rubi, Dominik to wulkan energii i Pani chciała wybadać jakie ja mam do niego podejście, generalnie przeszkadza bardzo, biega, nie daje spać dzieciom podczas leżakowania itp. NIe jest agresywny i niegrzeczny wobec innych dzieci więc dobrze ;) Muszę go zapisać na jakieś zajęcia sportowe :tak:
A Monia cudna, po prostu aniołek ;-)

reklama
Bry :-) ja z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić pierwszymi siuśkami w nocniczku :-) no to się chwalę - wczoraj o godz. 6:03 Monia siedząc pierwszy raz na nocniku zrobiła siku :-)

a dziś była chyba jakaś promocja bo zrobiła i siku i kupkę ;-) :-)

Agnieszka :-) na Katowicką jedź i zapisz Dominika na judo - wiem że jest szkółka dla maluchów ;-) zmęczy się trochę :-)
a przepałów z Patryczkiem współczuję bardzo... dzieci nie powinny chorować!!!

ja też wczoraj po 22:00 byłam z Jasiem na dyżurze w Medicusie :-( na przedszkolnej spartakiadzie dostał piłką do koszykówki w twarz :-( w okolice ucha :-( no i ucho zaczęło go boleć :-(

najgorsze jest to, że od kilku dni Jasiek niedosłyszy :-( i to wyraźnie bo pani z przedszkola też to zauważyła :-( dziś mamy maraton po laryngologach (pani dokotr Róż i jej uzdrawiające lizaki) i audiologach...

lecę bo mi Żuk ucieka ;-) paaaa

cześć rubi :-)
dobrze ze chociaż ty tu piszesz bo normalnie nie ma gęby do kogo oworzyć :-(

żeby jeszcze pogoda była to możnaby te laski zrozumieć... my też wtedy byśmy na BB nie siedziały ale...gdzie one sie szlajają???

no dobra...może się wkrótce nawrócą :-)

u mnie spoko... Jasiek ma zapalenie ucha, Monia śmiga jak błyskawica na czworakach ale musimy skonczyć z gadaniem do niej "a ty gdzie?" bo wtedy dostaje turbodoładowania, leci jak szalona a do tego się smieje i dzis mialam wrazenie że zaryje paszczą o podłogę - takiej głupawki dostała i juz ze smiechu nie mogła raczkować :-) ;-) :-D

aaaaa... dziś w ogóle mamy święto!!! firma która nam zalega od sierpnia 2009r. ok. 20 tys zł dokonała dziś przelewu na oszałamiającą kwotę 1500zł... postanowiliśmy 1450zl przepić a reszte zostawić na koncie - niech procenta rosno :-) ;-) :-D
no i nie wiem...śmiać się? płakać? płakać przez łzy?

jak mawiała Scarlet O'Hara czy jak to tam sie pisało..."pomyślę o tym jutro"

teraz grzecznie mówię dobranoc

klon rubi

WYBACZCIE MI PROSZĘ, ŻE WAS NIE ODWIEDZAM :-(
Patryk już lepiej;-) zaczął jeść i się uśmiecha do mamusi :tak: Ja to się chyba obok jakiejś całodobowej apteki powinnam przeprowadzic, bo najbardziej wyrobione zawiasy w szafkach w kuchni, mam do szafki z lekarstwami :szok:
Zapisuje mojego ADHD na basen, bo judo i inne walki to od 5 roku zycia dopiero, a woda mam nadzieje go trochę ochłodzi :confused:
No i tak się zastanawiam kto kradnie asfalt w Opolu:wściekła/y: jak bym go dorwałą to bym mu nogi powyrywała :wściekła/y: jeździć się nie da :no:

Agnieszka :-) no coś Ty...nie przepraszaj!!! wiemy jak jest :tak::tak::tak:

ja po prostu nie radzę sobie z czasem wolnym...:-):tak:;-)

ostatnio Monia jest grzeczniejsza, bawi się w kojczyku sama :-) wczoraj buszowała tam pół godziny, ja się z Jaśkiem pobawiłam w auta (na zmianę byliśmy autem i sygnalizatorem świtlnym :-)), poczytałam książkę kucharską (Monia je co jej mama ugotuje) i w pewnym momencie doszłam do wniosku ze Monika sama się wkojcu bawi juz ponad pół godziny :szok::szok::szok: lecę tam a moja córeczka zadowolona tylko...juz zaczęła procedurę rozbierania się - rączkę wyjęła z rękawa...długiego :szok:

do tego za każdym razem jak ją na nocniczek posadzę to zostawia tam jakiś skarb :-)

fajna jest ta moja córeczka ;-)

OK... zmykam bo czas na jedzenie...tabletki zjedzone to teraz trzeba poprawić czymś konkretnym :-)

Ostatnia edycja:
Aga :-) bierz szybko bo jak Monia nauczy się chodzić to śmiem wątpić czy nadal będzie tak chętnie siedziała w kojcu :-)

właśnie teraz podrywa tatusia przez siatkę od kojca ;-) słodki szczebiot :-)

mnie gardło nie boli ale za to znów mam swoje zapalenie krtani chyba...drapie mnie, łaskocze i wywyołuje suchy kaszel, od którego aż mi łzy ciekną :-( ale za to juz nie skrzypię ;-)

hej:)
czy ktoras z mamus wie czy, jak tak to gdzie mozna kupic w opolu ksiazke zawitkowskiego "co nieco o rozwoju dziecka"?
w ksiegarniach internetowych jest niedostepna,a na allegro osiaga zawrotne ceny (kupili za 50zł a sprzedaja po 100zł) :/
a moze ktoras z mam chcialaby sprzedac swoja w rozsadnej cenie? z gory dzieki za odp

reklama
Do góry