reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Hiox ;-) mazideł z lekami typu ketonal nie moge bo karmie...zreszta ketonal w tabletkach na mnie nie dziala p/bolowo a jedynie w wiekszej dawce...rozweselajaco ;-)
posmarowalam lape wickiem i mi w nia....zimno bylo :-/
czekam az majamil zadziala i chyba dzis pojde do mojego chirurga oprawcy.... :-/

reklama
Hej
Ja od rana man nerwa:-(
R nic nie wie, chcial Dominikowi bluzke z pizamy zalozyc do przedszkola:szok:
Dominik dostaje szalu ze szczescia ze ma w koncu tatusia przy sobie i jest nie do zniesienia:wściekła/y:
Oj chyba bedzie ciezko przestawic sie na nowo i przyzwyczaic do tego ze jest nas czworo:sorry:
A ze mna nerwuska nie bedzie latwo:no:
Ale mam fajny nowy,podreczny komputerek i wlasnie piszac na nim do Was od razu mi sie humor poprawia:-p
Magda ja dawalam debridat jeszcze, ale to na recepte jest. No i jagody w kazdej postaci, Patryk np uwielbia sok jagodowy:tak:
Co do kawki, to moze piatek Wam bardziej pasuje? Monia moze bedzie juz zdrowa;-)

...kurde nie wiem gdzie tutaj sa polskie znaki:sorry:
A kleik ryzowy z jagodami to dopiero go zaklei:sorry:
I bravo za wszystkie siusiu i kupki do nocniczka i kibelka:tak:

Ostatnia edycja:
Rubi z ketonalem mamy to samo, tylko mnie nawet nie rozwesela :-( Nimesil jest dobry i mocny, mi super pomógł na zerwane przyczepy żeber jakis czas temu :tak:. A mazidło zozgrzewajace najlepiej działajace na mnie to Ben Gay :tak:.
Pewnie najlepiej idz do lekarza niech ci da to co najlepsze na twoją dolegliwosc :tak:

Aga chłopy są najfajniejsze na odległosc ;-) ... ja najbardziej lubie się z TZ jak jest w trasach :tak:

Ostatnia edycja:
hej, ależ sie połamana obudziłam

karku i polowy pleców nie czuję, z nosa cieknie, gardło boli buuuuuu
więc jeśli kawka jutro to ja chyba jeszcze nie zdązę się wykurować a jesli w piątek to kto wie :-)
Aga ubranka - hmmm bardzo chętnie bo narazie mały chaddza w różowych ciuszkach po karolci hihihihihihi iczasem to aż wstyd tak go do wózka zapakować :eek:

madzia czy ty idziesz dziś na spotkanie wspólnoty ?? hihihihi

idę się położyć na chilkę póki mały spi

Aga faaajnie masz że laptopik nowy :-D:-D:-D:-D:-D pozazdrościć no i że R przy tobie tyż fajnie :-D:-D
poukładacie się na nowo spokojnie i bez nerwów :tak::tak:

Anik ja nie idę:zawstydzona/y: a w ogóle to znów bym zapomniała,aaa bo wywieszają te kartki tak byle gdzie,a dla mnie trzeba zamontować tablicę neonową cobym cokolwiek z tych ogłoszeń zapamiętała:-p Poza tym juz się z siostra umówiłam na 17. Wy idziecie?
Jeszcze mieliśmy jakiegoś materaca poszukać,bo wczoraj żeśmy w końcu meble do sypialni zamówili,ale bez materaca.Nie wiecie gdzie mozna jakieś dostać w rozsądnych cenach? tzn jak najtaniej:-p

Aga no jednak ponad pół roku żeście mieszkali osobno,teraz trzeba trochę czasu,bo R też w nowej całkiem sytuacji i sie ciut gubić może.Daj mu czas.Chociaż nie wiem jak u Was,ale u nas to K i tak nigdy nie wie w co Maćka ubrać pomimo tego,że cały czas jesteśmy razem.Ba, on nawet nie wie o której dziecko je i chodzi spać:wściekła/y:

to spotkanie na piątek albo w przyszłym tygodniu, z tym, że jeśli w przyszłym to po południu:tak: piszcie kto może w piątek????? i o której możecie????
anik to muszisz koniecznie cos wybrac no i masz pewność, że nic w różu nie znajdziesz ;-):-D
Magda, R tez mało kiedy wie w co Dominika ubrać, ale nie wiem czemu, ze wszystkich bluzek jakie ma Dominik, musiał wybrać tą w której śpi:wściekła/y: i zawsze tak jest, albo trafi na cos z czego Dominik wyrasta albo jakas najbardziej spraną:wściekła/y: a potem ma do mnie pretensje, że trzymam w szafie bluzki w które nie pozwalam mu dziecka ubrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i może się doczekam w końcu półek w duzym pokoju:-), R od pół roku mi je zakłada:-) ostatnio nawet je kupił, ale stoją za szafą;-)
dzisiaj wysłałam go po wiertarkę do taty i obiecał, że założy, zobaczymy;-)

reklama
o przyjechał i juz go do roboty zapedza,jędza jedna:-p
Dobrze Aga tak trzymać,coby sie chłop nie rozleniwił za bardzo;-)

Mój to wózek złoży, generalnie pomaga,ale no jak przez dwa lata nie można zakminic o której dziecko jada,czy chodzi spać:confused::confused: No wprawdzie sie to trochę zmieniało,ale powiedzmy od roku sa to te same pory,a ten dalej nie wie i planuje jakieś wyjazdy np.

aa dzisiaj myślałam,ze obiadu robić nie będę musiała,bo zasada jest taka,że ja robie a on zmywa.No i wczoraj się zmywania nie doczekałam a i jeszcze cos tam dorzuciałam.K stwierdził,że rano pomyje,ale że późno wstał to byłam niemal pewna,ze nie umyje,a wtedy obiadu niet-taki szantaż,a co niech sie nauczy ,że ja wszystkiego robić nie będę,bo on musi odpocząc po pracy ,a ja terminator zapitalam:-p no i wiecie,że umył:szok: Ech trza bedzie lecieć ziemniaki obierać,a miałam w planie kąpiel i inne przyjemniejsze rzeczy zaraz po pracy:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry