Arogo
Fanka BB :)
U nas stary Łabiak na USG widział jedno dziecko, a były trojaczki. TZ się go pytał a te kropki to co? A on: to rączki![]()
kurcze Hiox ja to nie miałam pojęcia, że Ty takie przeboje miałaś
masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas stary Łabiak na USG widział jedno dziecko, a były trojaczki. TZ się go pytał a te kropki to co? A on: to rączki![]()
masakra
ale jak to Rubi napisała temat rzeka 
Hiox przykro mi :-(
A wracając do mężów, mój potrafi wrócić z pracy widzi ,że mały wyje mi na rękach, ja ledwo na nogach stoi a on pyta jeszcze co tu tak brudnoale jak to Rubi napisała temat rzeka
![]()
Mój szanowny małżonek ma dokładnie tak samo. Oczka mu sie oświeciły jak wróciłam do pracy i musiał zostawać z Kubą w domu. Od razu inna gadka.Hiox przykro mi :-(
A wracając do mężów, mój potrafi wrócić z pracy widzi ,że mały wyje mi na rękach, ja ledwo na nogach stoi a on pyta jeszcze co tu tak brudnoale jak to Rubi napisała temat rzeka
![]()
. Obydwoje mamy dwie ręce i mozemy robić to samo.
a gdzie obiad,sprzątanie,pranie????
Żeby cokolwiek zrobił to musze powiedziec(ba,nawet się czasem nieźle nagadać) co i jak
Na Witosa znów dzisiaj po południu nie odczulają.Wakacje sobie normalnie zrobili
Nie dość ,ze wtorek jest jedynym dniem kiedy można iść po południu na odczulanie,to jeszcze to zlikwidowali do odwołania
No żesz..... I ja musze specjalnie urlop brać

. A jeśli chodzi o pranie to Mój P. też nie umie obsługiwać pralki, chociaż obok pralki leży instrukcja, który program do czego służy
i też by wszystko wrzucił razem, nieważne czy białe, czy czarne