Arogo
Fanka BB :)
A pamiętasz na co to było badanie jak położna nakłuwała piętkę?
To były Magda jakieś choroby genetyczne, ale jak sie nie odezwali do Ciebie to znaczy, że wszystko ok ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pamiętasz na co to było badanie jak położna nakłuwała piętkę?

Madzia na słuch chyba, cos tak kojarze ze mi TZ siora mowiła, ze jaj małemu na słuch krew z pietki brali w Niemcowni, ale mogłam cos pokickac ;-)

Z pięty na mononukleoza i jeszcze dwie inne choroby chyba pobierają. Wysyłają to do jakiegoś laboratorium i jak coś jest nie tak to oni już się kontaktują. Jakoś tak jest![]()
Agnieszka a Patryka zaraz po porodzie brali na jekies badania?

,ale może tak jak piszesz dlatego,ze wy byliście dłużej.Nas wypuścili w sumie w pierszej dobie zycia małego.
A zwłaszcza zważając na opieke w ciązy
Jakieś bety,glukozy
Jedyne co to w ciązy miałam badanie krwi w 11tc a w 28tc juz sie sama musiałam upomnieć,bo widziałam,ze w karcie było zapisane,ale położna nie pamiętała
No i na KTG mnie dwa razy podłączyli,bo raz spanikowałam,ze nie czuję ruchów,a za drugim razem miałam lekkie plamienia i musiałam jechac do szpitala ze względu na moje Rh-,to przy okazjimnie do ktg podłączyli i krew pobrali.