reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
spoko :-) załatwie ci najladniejsza cele :-) o ile ni eposadza mnie razem z Tobą ;-) ale czy sadzaja za kratki matki karmiące???

Rubi to musimy to nadrobić :-)
Kamea sorki że wcześniej tylko w dwóch słowach odpisałam, ale miałam Małego na rękach. W karcie Wierzbicki napisał że ustawia lewą gałkę oczną w zezie zbieżnym i pojawia się objaw zach. słońca i we wskazaniach zalecił wizytę u okulisty. Więc Nika zapisałam i teraz czekamy na grudzień.

No i mój mąż wrócił bez pieluch, nie ma tej promocji w tesco:angry:( na ozimskiej) a nawet gazetkę oglądałam na necie. Agita, a Tobie się udało kupić te pampersy?
Rubi będą Wam dzieciaczki na karmienie przynosić :-D

W Tesco po ile pamki sa?

Kamea nam oczko uciekało długo do ok 9 m-cy i przestało :)

Rubi tak zachwalasz ten napój kawowy, ze chyba musze spróbowac :) ja kawowe czekolady uwielbiam ( te grubasne) i kiedys algida miała kawowe lody w niebieskich pudełka przzzzeeeepyszne, ale juz ich nie ma :(

Ja jak to u mnie, cisza i spokój ... dzisiaj ex zoneczka z synami z Niemcowni przyjezdzaja, juz na jutrzejszy pogrzeb. Popytałam o nia jeszcze dzis troche na wsi i nikt jej nie lubi, franca jak ich mało :/ ani jednego pozytywnego słowa :/ Czyli własciciel nie wyolbrzymiał :O

a ja jeszcze w temacie pieluch... W Rossmannie sprzedaja ichne pieluchy (Babydream) w paczuszkach po 2 szt. więc można sobie wypróbowac ;-)

w SuperPharmie były pampy po 44 zł chyba ale dawali do tego paczke chusteczek dodupnych :-) ale to w ubiegłym tygodniu widzialam wiec nie wiem czy promocja nadal aktualna...

Moim zdaniem pampki rosmanowskie to porazka są twarde i grube :/. Ich chusteczki to samo, bardzo suche :/ Huggisy takie jakies cisnące mi się wydały. To w sumie wszystkie pieluchy co próbowałam prócz pampków i pampko-gatków.
Chusteczki najlepsze penaten lotiontucher, a z 'marketowych' dada :)

hmmmm....Madzia juz napisała... pieluchy to bardzo indywidualna sprawa... kazdemu pasuje cos innego - dla mnie wazne jest ze po 8 miesiacach uzywania Lidlowych pieluch Monika mie miała odparzonej pupy...zadnego zaczerwienienia, zadnych czerwonych krosteczek...nic... uzywam tez chusteczek Tuzurkowych - te jak się uprzesz to i wykrecisz...nie sa nawilzane tylko...mokre

ale zeby sie wypowiadac to trzeba sprobowac... ja sie długo kurczowo trzymalam Pampersów... Testowalam inne pieluchy przy Jasku i lepszych od pampwo wtedy dla jego pupy nie bylo...
teraz mieszkajac tak blisko Lidla postaowilam sprobowac... i z perspektywy czasu wiem, że te czerowne krosteczki nie pojawialy sie bo Monia za dlugo w obsikanych gaciach lezała tylko... uczulenie na Pampy bo jak pojechalismy do dziadkow gdzie byly niedobitki pampow to czerwone krostki od razu sie na doopsku zjawily :-(

reklama
bo te pampki co sa w Polsce z rozmiarów od 1-3 to porazka, od 4 są ok :)
Mowisz ze w Lidlu fajne chusteczki, trzeba spróbowac. Bo te dady ok prócz tego, ze fatalnie się wyciagaja i sa troche za 'chemiczne'.

Do góry