reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

i widzisz...znow punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :-D ja wolałabym chustki ktore ciezko z paczuszki wydobyc bo moja córka lubi wszystko tymi chustakami myc :-) a im ciezej wyjac tym mniej zmarnuje :-) ;-)

a pampki w rozmiarze 4 tez nosila ale w Lidlowych 3 sie w tym samym czasie tez miescila ;-)

edit: ja uzywam chustek w wersji sensitive - jakie sa zwykle to nie wiem

reklama
dobrze wiedziec ;-)

ale te Lidlowe tez czasem wychodza hurtowo - ale max 3-4 sztuki ;-)

ja zasadniczo zakonczylam poszukiwania chustek i pieluch ;-) poki nic sie nie dzieje to trzymamy sie Lidlowego zestawu :-)

Cześć dziewczyny:-). Nie odzywałam się cały dzień, bo miałam tyle na głowei, że oczywiście połowy nie załatwiłam:wściekła/y::-D, więc Rubi nie przejmuj się nie jesteś sama:-).
Ale na szczęście już mam prawie wszystko spakowane - jeszcze tylko jutro z rana musze kilka rzeczy dorzucić i możemy ruszać w drogę:tak:
Arcobaleno jak zajechaliśmy do Tesco to ani pieluch, ani proszków już nie było:angry::no:, a promocja dopiero od wczoraj:baffled:
A propo tematu pieluszek, to My używamy pampersów, albo huggisów. Próbowałam jeszcze pieluszke Gaga i labell z Inter Marche, ale w obydwu były za luźne gumki przy nóżkach i siuśki, a nawet kupol nam uciekały:-D. A chusteczki najlepiej mi podchodzą z pampersa, takie niebieskie zwykłe:-)
Właśnie Mój P. oświadczył, że będzie robić budyń - kurczę i jak tu ograniczyć słodycze:sorry2:
Życzę Wam wszystkim miłego wieczoru i jutro rano jeszcze napiszę napewno, bo wyjeżdzamy tak ok 10tej:-)

Agita szerokiej drogi,udanego wypoczynku i pięknej pogody! Czeakmy na fotki.

Co do pieluch i husteczek jeszcze,to Maciuś na żadne pieluchy dotychczas nie miał uczulenia.Wypróbowalismy narazie tużurki,dady,huggiesy,te z belli i pampki,no i czasem jak np dzisiaj wraca ze złobka w cudzych gagach.Najgożej z tych wszystkich to u mnie wypadly huggiesy przez te sztywne rzepy.Teraz przymierzam się do tych z Polo marketu.
Co do chusteczek to tak sie składa,ze najczesciej mamy dady,ostatnio fajna promocja byla -4 op za 12 zł.A generalnie mi tam obojętnie jakie chusteczki,zwykle biorę te co tańsze,bo wg mnie wszytskie takie same.Jede mi tylko nie podpasowały zapachowo,al już nie pamiętam które.

Witam w ten deszczowy sobotni poranek :-)
Jeszcze wracając do chusteczek Dady bardzo mi odpowiadają bo są fajnie nawilżające, zostawiają na skórze dziecka tłusty "film". Madzia a ja teraz akurat otworzyłam paczkę NIvea (dostałam) one bardzo ładnie pachną ale z kolei wydają mi się suche. Próbowałam też chusteczek pampers ale też takie suche i małe. Czyli Dady górą :-D

A tak zmieniając temat to jakie macie plany na dzisiaj?
Ja mam zamiar na chwilę do Karolinki skoczyć aby trochę się odstresować i dzieciaczka z mężem zostawić. On już blady na samą myśl jest ;-)

Agita bezpiecznej drogi i bawcie się dobrze pomimo pogody do d....:-)

Bry ;-)

Arcobaleno ;-) no jak na chwilę do Karolinki to się nie dziwie ze mąż blady ze strachu... tak jak się jedzie to chwilka i ze 3 godziny moze trwac ;-)
jak ja dawno w Karolince nie bylam...chyba jakos w polowie ciązy z Monią...

Monika pobiła dzis telewizor ;-) ogładałyśmy przygody psa Cywila i Monia koniecznie chciala głaskac pieska a jak jej uciekł to TV zbierał baty :-)

ok...zabieram sie do sprzatania....na festiwal smakow w taka pogodę nie zamierzem isc... jedyne na co się mogę zdobyć to wziąc dzieciaki i iśc na kawkę i jakies ciacho do Kofeiny - Jasiowi się tam baaaaaaaaardzo podobało...;-)

aaa...Monice krew z noska dziś leciała :-( nie wiecie czy mogę takiemu szkrabowi dawać Rutinacee???

nic to...miłego dnia życze :-) Agita - mimo tej pogody udanego wypoczynku zyczę i uwazajcie na drodze ;-)

pa

Cześć dziewczyny:-). No my już cali spakowani, jeszcze tylko zcekam, aż Mój Mały Książę się obudzi, dam Mu butle i w drogę:-). Za tydzień w sobotę wracamy więc napewno się odezwę. Ale w niedzielę znwu jedziemy na tydzień pobyczyć się do moich ordziców:-D
Wam również życzę Udanego i bezstresowego tygodnia. A jak tylko wrócę na dobre, to chętnie wybiorę się z Wami na jakiś spacerek, coby pokazać zdjęcia i nadrobić plotki i nowiny:-D.
PAPAAPPAPAP Buziaki dla Was i dzieciaczków:-)

Bry,

Agita udanego wypoczynku :tak:
Rubi a mocno jej krew leciała z noska, czy tylko naczynko pękło?
Mów mi tu kobieto co to za festiwal smaków?

My dzis bylismy na pogrzebie. Moja mama została z Kubciem, tak lało, ze nie było jak małego jak zabrac. Juz wiem czemu ludzie narzekaja na tego ksiedza, to psychol :szok:. Głosił kazanie o antycznym rzymie, o którym czyta i ogląda filmy bo jak zauważył co tu mowic o zmarłym jak juz nie zyje :szok:. No przepraszam bardzo na tym chyba polega msza załobna:dry:, choc moze sie nie znam bo do koscioła nie chodze.
A co do ŚP Pana Huberta, dalej to do mnie nie dociera ze nie żyje :no::-(.
Juz wiem jak wygląda exzoneczka i synowie ... zobaczymy kiedy się zjawią i po co.

Dzis i jutro na wsi jest festyn rodzinny przy strazy pozarnej, ale wątpie czy pojdziemy w taką pogode :baffled:. A 3 wiochy dalej jest festyn pierogów, moze skoczymy zapełnic zamrazalnik ;-). Tylko jak TZ z Opola wroci bo musiał jechac do firmy i jeszcze mu misje na mieszkaniu wymysliłam dodatkowo :-p.
Moj kochany syn ciągle spi od 10 godziny :szok:.

reklama
Halo halo ;-)

Hiox
bardzo dziękujemy za życzenia! :-)
Młodzież mi tu śpi chyba już ze 2 godziny.. Ciekawe czemu tak długo..?
Tyle napisałyście, że już zapomniałam, co miałam napisać :-D Stanowczo za szybko piszecie, jeśli o mnie chodzi :-D
Marcelinie kiedyś też uciekało oko, ale to tak dawno było, że nie pamiętam kiedy się to skończyło.
Co do tematu pampkowo-chusteczkowego. My jakoś się do Pampersa tak przywiązaliśmy, że kupujemy i pieluchy i chusteczki. Próbowaliśmy pieluchy huggies, ale przeciekły i to nie jeden raz, innych nie mieliśmy, bo się ich boję ;-):-D
A z chusteczek to próbowaliśmy jeszcze dzidziusie i wickies, ale te pierwsze zapachowo nie podeszłym, a do drugich robimy ponowne podejście, bo mieliśmy jakieś straszne odparzenie, ale nie wiem od czego. Długo zejść nie chciało, bo co bladło to zaraz od nowa, z tym, że akurat w tamtym okresie dużo rzeczy jadła takich co by niejednemu dorosłemu ta mieszanka nie podeszła :-D no, ale jak lubi..
Pozdrawiam!

Do góry