reklama
Kamea
Fanka BB :)
ach te dzieciaczki...nie nadążysz za nimi:-)Normalnie nie wierze, juz wstał książeA wizyte mielismy na 12:30 ... no nic tak teraz nie ma szans dojechc do Opola z wioski, a gdzie jeszcze cos zjesc.
Kamea
Zapomniałam się pochwalic, że mamy pierwszą górna piatke w buźcejeszcze tsy zęby i koniec męki
![]()
gratki!!!:-)
Kamea ;-) tak mi przyszło do głowy... wiesz jak się skonsultowac z lekarzem w sprawie tego TSH???
wejdź na www.doz.pl jak jeszcze tam konta nie masz to sie zarejestruj i tam masz opcję zadaj pytanie - mozesz poradzić się lekarza ;-)
odpowiadają dość szybko - chyba w 2 dni max dostawałąm odpowiedzi :-)
no i polecam te aptki wszystkim ktorzy szczepią dzieciaczki nadprogramowo - ja na jednorazowej wizycie szczepiennej zaoszczedzilam ponad 100zł w stosunku do ceny z przychodni :-)
a ja dziś się dowiedziałam że w fabryce mają opóźnienie i nasze okna przyjdą w środę a nie jutro :-/ no i cały misterny plan w p***u

która nas (mnie + bąble) przechowa w srodowe popołudnie???

Kofeina na bank ;-)
spadam troche ogarnąc bo czekam na kuriera (przywiezie mi nowy telefonik - na crashtest dla Moni) ale TRZEBA odkurzyc bo stary znow błocka z budowy nawnosił
ale jak to zrobić zeby Bomby Zegarowej nie aktywować??? Póki śpi jest tak spooooookooooojnieeeeeeeeee :-);-)
dobra..spadam - 3majcie siem :-)
wejdź na www.doz.pl jak jeszcze tam konta nie masz to sie zarejestruj i tam masz opcję zadaj pytanie - mozesz poradzić się lekarza ;-)
odpowiadają dość szybko - chyba w 2 dni max dostawałąm odpowiedzi :-)
no i polecam te aptki wszystkim ktorzy szczepią dzieciaczki nadprogramowo - ja na jednorazowej wizycie szczepiennej zaoszczedzilam ponad 100zł w stosunku do ceny z przychodni :-)
a ja dziś się dowiedziałam że w fabryce mają opóźnienie i nasze okna przyjdą w środę a nie jutro :-/ no i cały misterny plan w p***u

która nas (mnie + bąble) przechowa w srodowe popołudnie???

Kofeina na bank ;-)
spadam troche ogarnąc bo czekam na kuriera (przywiezie mi nowy telefonik - na crashtest dla Moni) ale TRZEBA odkurzyc bo stary znow błocka z budowy nawnosił

dobra..spadam - 3majcie siem :-)
Kamea
rubi u mnie możesz byc o 14:30, tyle, że kawałeczek do mnie masz... ale mimo to zapraszam :-)
Kofeina też się znajdzie...;-) ba...nawet puste kalorie
Kofeina też się znajdzie...;-) ba...nawet puste kalorie

Dzięki Madzia ;-) moj zółwik Jasiek zabeczy sie bo do Was daleko a w autobusach o tej porze masakra ...
wlasnie kurier przyniosl mi telefon... ale mały crash-tester tez juz nie spi....
zmykam laski...
Kamea ;-) dzięki ;-) ja niezmotoryzowana jestem ;-) zobaczymy jaka pogoda bedzie... pojdziemy na spacer, moze do Bajlandii, w Solarisie jest jaks bawialnia ;-) no i na kawke do Kofeiny potem skoczymy ;-)
aaaa... dzwonilam do zlobka ze Monia od razu na 7,5 godziny przyjdzie w srode... troche byla pani niezadowolona...
dobra... ide.... musze sie nokiusia pobawic ;-)
wlasnie kurier przyniosl mi telefon... ale mały crash-tester tez juz nie spi....
zmykam laski...
Kamea ;-) dzięki ;-) ja niezmotoryzowana jestem ;-) zobaczymy jaka pogoda bedzie... pojdziemy na spacer, moze do Bajlandii, w Solarisie jest jaks bawialnia ;-) no i na kawke do Kofeiny potem skoczymy ;-)
aaaa... dzwonilam do zlobka ze Monia od razu na 7,5 godziny przyjdzie w srode... troche byla pani niezadowolona...
dobra... ide.... musze sie nokiusia pobawic ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
daggy :-) spotkanie w mieście??? bardzo chętnie :-) moze ten Solaris??? oooo...przeciez Twoja mama koło żłobko-przedszkola mieszka :-)
ja bąble będę odbierała ok. 15:00 :-)
a ten telefon to... delikutaśny jakiś...oj...crashtestu by Monia to on nie przejdzie

bede musiała go chować i pilnować jak oka w głowie... piątek oko... jak ja to ogarnę??? :-)
ja bąble będę odbierała ok. 15:00 :-)
a ten telefon to... delikutaśny jakiś...oj...crashtestu by Monia to on nie przejdzie