reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

witam mamusie z Opola i okolic :)
Widzę że tu tylko stałe bywalczynie. Przyjmujecie do swojego grona jeszcze nowe mamuśki? Ja w każdym razie chętnie poznam mamy z opolskiego. nie mam zbyt wielu koleżanek które mają dzieciaczki a chętnie by sie na jakiś spacerek poszło...
Ja mam dwojeczkę 6-letnia Kasię i 19-miesięcznego Michałka. trzecie w drodze (styczeń 2011) :)
pozdrawiam

reklama
Arcobaleno widzę że niedawno rodziłaś. Rodziłaś w Opolu? Zastanawiam się nad szpitalem (2 rodziłam w opolu ale nie jestem pewna czy znów iść tutaj)

ewuniaf witaj na ploteczkach :-)

Dziewczyny z Malinki;-) jutro koło południa mam wizyte u alrgologa z Patrykiem, no i nie chce mi się już wracac do pracy później, może ma któraś ochote na spacerek???? Nie wiem dokładnie o której, bo na Witosa można dobre 3h spędzić ostatnimi czasy:wściekła/y:

Arcobaleno widzę że niedawno rodziłaś. Rodziłaś w Opolu? Zastanawiam się nad szpitalem (2 rodziłam w opolu ale nie jestem pewna czy znów iść tutaj)
Tak, poród odbył się w szpitalu w Opolu. No ja nie miałam porównania ale Ty po dwóch porodach powinnaś mieć już wyrobione zdanie co do szpitala na Reymonta ;-)

Aga to na pewno przejeżdżałaś przez moją wiochę ale nie koło mojego domu, bo mieszkam w bocznej uliczce ;-)

Rubi jak powrót do pracy, pewnie się relaksujesz ;-)

ewunaf ;-) witaj ;-)

Arco ;-) sie relaksowalam...nawet na sika nie mialam czasu wyjsc... ale musze przyznac ze nikt niczego nie psul, nie uciekal, nie ryczal :-D

wiecie co...??? Moni nie bylo w żłobku niecałe 2 tygodnie i dzis rano.... buciki były za małe :szok: no jak nic muszę jej szybko sprawic nowe - o rozmiar większe :szok:
no i kochana ciocia Mazi przkonała Monie do spineczki :-) ślepia mi z orbit niemal nie wyskoczyly jak zobaczyłam Monie ze spinką we włoskach... no i ciocia podarowała monilli swoją spinkę :-) ;-)

dobra...lece montowac obiad...ino pomyslu nie mam :-(

Hej Dziewczyny:-),
Aluś dzisiaj po nocnych pobudkach spał aż do 8:20:szok:Amelkowa chyba musimy częściej Cię odwiedzać:-)
Anik mam nadzieję, ze jednak nie trzeba będzie Wojtusia faszerować niczym:tak:, daj znać jak będziecie po wizycie:-)
Madzia trzymaj się i odpoczywaj;-)
Hiox to super, że już się będziecie pakować:rofl2:
ewuniaf Witaj, im nas więcej tym weselej:-)
Aga ja jestem jak najbardziej chętna jutro na spacerek:tak:
Rubi u nas też podobna sytuacja raz była z bucikami, tez jakoś 2 tyg Aluś nie miał ich ubieranych, ja Tu Go szykuję na spacer, a tu guzik, buty nie wejdą, ale było moje zaskoczenie:baffled::-p

A tak wogóle to u Nas nic ciekawego, My już po obiadku, spacerku i byczymy się teraz w domku:-)

Ostatnia edycja:
Amelkowa czytam posty od Dziewczyn i widzę że wszystkie dzieciaczki po wizycie u Was ładnie spały, jakieś dobre fluidy czy co? :-)

Anik daj znać jak poszła wizyta.

Hiox popatrz jak to zleciało, miłego pakowania ;-)

Aga ja też chętna ale ja nie z Malinki ;-)

Rubi panna Ci rośnie ot co ;-)

U nas kolejny dzień jak co dzień, byliśmy na spacerze, nic ciekawego. Ale co może być ciekawego w miejscu gdzie wrony mają rondo ;-)

Arco ;-) Amelkowa i jej mąż mieli zawsze dobry wpływ na Monikę ;-) autentyk...pamiętam jak M pierwszy raz miał Monię na rękach... ile to ona czasu mi wtedy przespała... mogę sprawdzic jak zeszyt znajde :-) bo ja dzienniczek miałam - ile kup, jakiego koloru, jakiej konsystencji, ile razy jadła, jak długo, z którego cycka, co zjadłam.....i duzo dzuo takich ;-)

a co do spineczki... Monia sie zorientowala w domu ze cos ma na głowie, zdjęła i zaniosła do...kosza na smieci ;-)

zmykam poki co....

reklama
Do góry