reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Arco u nas też pobudka o 5:baffled: Moja siostra wczoraj chciała sobie pojeździć moim autem.Niedawno zrobiła prawko i chce pozyczać,ale najpierw się musi nauczyc nim jeździć,bo to gracik bez wspomagania i ABS,więc śmigamy wieczorami po Opolu:-D

reklama
rubi ja mam w bagazniku dużo atrakcji, wysypane z torby jabłka, łyżwy, łuk, but Dominika, wózek, kij do hokeja:-D:-D:-D Może jakby razem byli to się nie będą marudzili, a my sobie pogadamy w spokoju:-D
A płytke muszę wyjąć z drugiego auta, mam nadzieję, że nie zapomnę:tak: no i auta nie będę sprzątała, damy im ciastka i chrupki, może będą grzeczni:tak:;-)

Aga ;-) ja nie raz jechałam Twoim autem i jak wyliczylas ile w bagazniku masz sprzetow to sie zastanawiam czy czasem w ostatnim czasie nie nabyliscie nowego autka... w Almerze tyle tego masz??? i zmieszczą sie tam jeszcze 2 roczniaki??? nie oszukujmy sie...ani Patryk, ani Monia do kruszynek nie naleza...

Monia ostatnio nie rozrabia bardzo... wczoraj marudzila, wylewala wodę z kubka i kradła śmieci z kosza ale to przeciez standard ;-) w aucie...o żesz... fotelik!!!

wyprałam fotelik po Jasiu a teraz nie umiem zamontowac pasow :-( dobrze ze mam jeszcze kilka dni...

hej dziewczyny a u nas pobudka u wojtka tylko 3 razy :-):-):-) więc chłopak ma u mnie dyży "+"
za to karolina musiała spać ze mną bo inaczej tylko wyła a że ja kaszleć na nia nie chciałam to tylko co chwila popijałam syrop prawoślazowy i lepiej mi wcale nie było :baffled: a dziś mi amelkowa w złobie mówi że to na większy kaszel :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: no tom se zafundowała nocke :oo:

dziewczyny o której będziecie?? ja juz w domu bedę do waszej i waszych dzieci :-) dyspozycji od około 16-16:30

kurde sąsiedzi wiercą za ściana normalnie nie słysze własnych myśli :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:

rubi ja tu reklamuje samochód;-) niby mały, a tyle się w nim mieści:-D:-D:-D a tak serio to nasz bagażnik to nasz drugi dom i sama nie wiem skąd w nim tyle miejsca:confused: nie chce myśleć co będzie jak kiedys będziemy mieli kombi:szok: może szafe sobie tam wyniosę:-D:-D

Hej Dziewczyny.
U nas noc można powiedzieć bardzo spokojna. Aluś już praktycznie nie ma katarku, więc zamarudził chyba tylko 2 razy o smoka i raz się ocknął na butle, ale zaraz zasnął, więc super:-).
Natomiast ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam anginę:wściekła/y:, pojęcia nie mam skąd to się przyplątało, no i oczywiście jestem na antybiotyku, więc znowu mnie ominie kawa u Anik:-:)-:)-(
Aga, Amelkowa zdrówka dla Patryka i Ani:-)

Chorowitki współczucie.....wracajcie do zdrówka.....
U nas dziś nocka super.....Olka spała całą noc u siebie....to super bo ostatnio spała 2 razy po 7 godzin w nocy.....potem w dzień spała po 3 h ale to i tak za mało....
Przytyła odkąd mama moja ją karmi!! Wa ży 11 kg!!!Szok......a apetyt dostała że hej......
Spi na balkonie....Anik jak wstanie dam jej drugie danie i wpadnę.....
Aga u nas w bagażniku w sceniku raz namiot jeździł 2 lata.....teraz 2 lata rolki.....o...grzechotkę ulubioną Oli znalazłam...po roku szukania.....:-):-) Oj...pełno gadżetów tam jeździ bo mój P. marudzi ale nie posdprząta....
Malowanie żywym pędzlem - Joe Monster
zobaczcie- nieuwierzycie w to co widzicie

a...i jeszcze coś na dobry humor
Dlaczego mężczyźni siusiają na stojąco...
> Kiedy Bóg stworzył Adama i Ewę miał jeszcze dla nich dwie rzeczy, które
> chciał im podarować.
> Bóg powiedział: Mam jeszcze dwa podarki dla was, ten pierwszy to
> umiejętność siusiania na stojąco...
>
> Adam przerwał mu - To dla mnie! ja chcę to! To będzie naprawdę fajnie,
> życie będzie znacznie prostsze i weselsze!
> Bóg popatrzył pytająco na Ewę, a ona skłoniła głowę i powiedziała: -
> Dlaczego nie, to nie jest konieczne dla mnie.
> Więc Bóg dał Adamowi tę umiejętność. Adam krzyczał, skakał ze szczęścia
> i obsikiwał wszystko dokoła. Obsikiwał okoliczne drzewa, pobiegł na
> wybrzeże i na piasku siusiając zrobił przepiękny wzór. Był dumny z tej
> umiejętności.
> Bóg i Ewa patrzyli na radość Adama a w końcu Ewa zapytała Boga:- Jaki
> jest ten drugi podarek, który chciałeś nam dać?
> Bóg westchnął i odpowiedział: - Rozum Ewo, rozum!.

Ostatnia edycja:
reklama
Daggy niezłe to było, muszę przyznać, że koleś ma ciekawe zajęcie:-D
Amelkowa nie wiem co się dzieje, ale Alusiowi też przeszedł katar to dzisiaj przyplątał się kaszel:-(, posmaruję GO na noc i mam nadzieję, że jutro nie trzeba będzie jechać do lekarza, bo gorączki też nie ma :tak:

Do góry