hej ja dziś też ranny ptaszek od 4:30 na nogach 
karola cos ostatnio źle sypia nie wiem Madzia czy te nasze dzieci się jakoś umówiły czuy cooo
karola kwili przes sen, wybudza sie, później nie chce zasnac
brak mi słów...
w rtezultacie laduje zawsze w naszym łózku i to nie nad ranem tylko tak około 23
na szczęście wojtek dziś zaliczył tylko 2 pobudki i nawet nie chciał jeść ale to może tez przez katar
agita szczesliwej drogi - my dzis też jedziemy do moich rodziców około 300km mam nadzieję że dzieciaki wytrzymają
kurde dziewczyny mam nerwa bo chyba rozmnazają się u mnie komary

ostatnio polowałam na jednego który tak załatwił mi maluchy że myślałam że maja ospe i w końcu dorwałam gnojka a dziś patrze lata następny mniejszy noszzzzz

Arco - my niestety odpadamy z wizyty (następnym razem)
Rubi zdrowia dla dzieciaków
Madzia dla ciebie i twoich chłopaków tez duuuuzo zdrówka aaaaa i postanowiłaś coś ze żłobkiem??
Kamea lekarka beznadziejna
moja Karolka dziś ostatni dzień w tej grupie z tymi paniami i tymi dziećmi....kurcze boję się o nią jak cholera bo od wtorku zaczyna chodzić do 3 grupy
a jak posła na godzinna adaptację to podobno non stop płakała 

i jeszcze dzis mi pani mówi że ona to taka strasznie jest wrażliwa i ma takie kruche serduszko :-
-
-( no dobiła mnie kobieta 

no nic spadam na kawę paaa

karola cos ostatnio źle sypia nie wiem Madzia czy te nasze dzieci się jakoś umówiły czuy cooo
karola kwili przes sen, wybudza sie, później nie chce zasnac

w rtezultacie laduje zawsze w naszym łózku i to nie nad ranem tylko tak około 23

na szczęście wojtek dziś zaliczył tylko 2 pobudki i nawet nie chciał jeść ale to może tez przez katar

agita szczesliwej drogi - my dzis też jedziemy do moich rodziców około 300km mam nadzieję że dzieciaki wytrzymają

kurde dziewczyny mam nerwa bo chyba rozmnazają się u mnie komary

ostatnio polowałam na jednego który tak załatwił mi maluchy że myślałam że maja ospe i w końcu dorwałam gnojka a dziś patrze lata następny mniejszy noszzzzz

Arco - my niestety odpadamy z wizyty (następnym razem)

Rubi zdrowia dla dzieciaków

Madzia dla ciebie i twoich chłopaków tez duuuuzo zdrówka aaaaa i postanowiłaś coś ze żłobkiem??
Kamea lekarka beznadziejna
moja Karolka dziś ostatni dzień w tej grupie z tymi paniami i tymi dziećmi....kurcze boję się o nią jak cholera bo od wtorku zaczyna chodzić do 3 grupy

no nic spadam na kawę paaa