O
ona_23
Gość
ladna pogoda to nikt nie siedzi, my dzis caly dzien ostro pracujemy, okna myjemy, kwiatki sadzimy itp ale juz taaaak tęsknie za moim Z...niech juz wraca 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
), spać mi się chce, a roboty, że ho ho. Musze dzisiaj wszystko porobić, bo jutro wybywam na babskie spotkanko z psiapsiółami ze studiów. Nie chce ktoaś mi pomóc? Ona Ty jak skończysz u Was, to zapraszam do mnie;-)

- czego nie jadłam od transferku....
Jestem ciekawa jak to się zakończy P. go nie poparł... Ludzie ja nawet do 67 nie dozyje.

i nadal nie wiem jak to przeleciało. Mieszkamy na wsi pod Opolem- przez co zajęć na nie brakuje :-). Mój mąż 20 lat mieszkał na Niemcowni i jakby mógł to by od razu torby spakował i z powrotem popędził, ale niestety życie zmusiło nas do siedzenia tu
. Niestety on najlepiej może porównać poziomy życia tu i w Niemczech.