O
ona_23
Gość
ile tam stopni masz w domu????
jak Gosia skończyla 8msc kupilam jej pierwszy sorter i muszę powiedzieć,że szybko załapała wkładanie do odpowiednich miejsc. Fajna zabawka, do dziś się bawi nią.
może Rafałek od razu wstanie zamiast tażać się po ziemi raczkując
jak Gosia skończyla 8msc kupilam jej pierwszy sorter i muszę powiedzieć,że szybko załapała wkładanie do odpowiednich miejsc. Fajna zabawka, do dziś się bawi nią.
może Rafałek od razu wstanie zamiast tażać się po ziemi raczkując
i rano - nie wiem - zaspał? zapomniał? olał temat? Pogoniłam go o 6:30 jak sie przebudziłam i zorientowałam, że ognia brak. Bo teraz w miarę przyjemnie, ale jak cały dzień będzie bez ogrzewania, a jeszcze na dodatek zaraz mi zaczną łazić w tę i z powrotem do warsztatu i td (jak to przy hdrauliku) i otwierać drzwi na dwór (na parterze, nie licząc łazienki, nie posiadam drzwi), to będzie fajniej.
), to siedzę i pilnuję, żeby sobie kuku nie zrobił....
Mały mnie pochłania, a jeszcze coś tam porobić w domu wypada (choćby pranie czy inne duperele) no i praca
Nie dane mi cieszyć się wolnym na macierzyńskim, coś tam dłubać muszę.. No ale za to przynajmniej się nie nudzę ;-)
Dokładnie, kiedy dałam mu w myślach ostatnie 5 minut (potem miałam go budzić, żeby w nocy spał ;-)), to się obudził :-)
).
no i już wiem, po co miałam kupić dwie ceratki pod prześcieradło, grrr... Jedyna posiadana jest w łóżeczku, a wózek przeca też musi suchy być ;-)