• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

witajcie dziewczynki my juz w domku wlasnie przed chwila przyjechalismy i ja juz musialam zajrzec i juz widze ,ze mam duzo do poczytania,a tak apropo to 29 grudnia bylam na wizycie u pana gin na joanitow i juz wiem , ze mala wazy 1954 gram i pan doktor powiedzial, ze 3300 nie powinna przekroczyc , a wiec bedzie latwiej jak z pierwszym .chcielismy zrobic jej zdjecie 3 d ale mala nie chciala buzki pokazac ale za to tak pokazala cipeczke,ze naprawde nie ma watpliwosci,ze bedzie dziewczynka. my kupilismy w polsce wozek i maz sam wybral mala wyprawke,ale pokaze zdjecia dopiero pozniej, bo padam po tych 10 godzinach jazdy.

reklama
Myfcia, Kira, tak mi się skojarzyło, wybaczcie - macie widocznie niezłe pudła... rezonansowe ;) stąd akustyka ;)

Choć nie wiem co by można pod to pudło podciągnąć ;)

Kira u mnie jak by cos szczykalo hahah a nieraz i chlupnie tez myslalam ze pekl mi pecherz czy co....ale jazdy...
remenny zttym pudlem...powalilas mnie

noooo, moją akustykę wewnątrz brzuszka zarejestrował mój mąż i się zaniepokoił a było to w sytuacji ekhm :laugh: ;) dość intymnej ;)

blond hihi pisz pisz co tam jak już wypoczniesz ;D

miałyśmy się spotkać :) Aurelia do mnie zadzwoniła, ale akurat wtedy nie mogłam być na Joannitów a szkoda...

:)
My dziś po wizycie,a jutro ruszamy na patologię.Będziemy się badac ze wszystkich stron,czy w miarę wszystko ok.Jak tak,to w piątek do domku :) ,a jak nie(oby nie)zostajemy na kilka dni :( Najlepiej,żeby dzidzia się nie spieszyła.Jeszcze trochę czasu ma.
A teraz do leżenia...

Ziolko, p[owodzenia.
Pudlo rezonansowe powalilo mnie na kolana. :-) :-) :-)
Swoja droga to nie wiedzialam, ze to moze byc slychac. Niezle mnie to zdziwilo, ale juz sie przyzwyczailam do urokow mojego "pudla" :-)

reklama
Powodzenia lutówki trzymajcie się ja już po wizycie 11 do szpitala ,a 13 w piątek upsss poród. Może na wizycie 10 okaże się że szyjka się wydłużyła i jeszcze wytrzymam z tydzień ??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry