• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Ja ide na izbe przyjec i mówie że przyszłam na KTG i jestem od tej i tej doktor, i mi normalnie podłączają,
fakt że potem ginka przychodzi i czyta zapis ! Dzisiaj nawet konsultowała go z mężem też ginekologiem kurcze torba spakowana
do szpitala a ja mam to przekładać do innej małej torby?? Matko święta buuuu

reklama
Jutro z rana mam dzwonic i pogadac z ginem ( meżem mojej doktor) chyba cienko z miejscami na patologii jest
ale bede go prosic żeby mi na poniedziałek przełożył bo w weekend mam Złotopolskich do obejrzenia
k035.gif
i kilka innych filmów buhahaha żartuje ofkors
c008.gif
!!
A ty kochana masz prasowanko przed komputrem hmmm to tak jak ja czekam na kolęde ;)

Dzwoniłam jeszcze wieczorem do mojej ginki i tak sie z nią dogadałam ze lepiej w poniedz iść
bo nie chce przez weekend byc w szpitalu, powiedziała mi ze zapisy KTG robią także w weekendy (jakbym nie wiedziała )
no i zobaczy jak z miejscami jutro z rana bede wiedziec co i jak mam nadzieje ze do poniedziłku dadza mi czas ;)
A Olcia bedzie sobie spokojnie siedziec chociaz dziś wyjątkowo mocno kopie czuje chyba że mama sie poddenerwowała !!

Eh, byłam wczoraj u mojego gina i... wszystko gotowe do porodu. Teraz zostało mi tylko czekać kiedy moj kochany dzidzius zechce pojawic sie na tym świecie. Ale mam wrażenie że jeszcze troche posiedzi w brzuchu - no i dobrze. ;D

Dziusia77 no to super.
Ja mam jeszce w nastęnym tygodniu wizytę. A poźniej nie wiem co. Czekamy spokojnie w domku na rozwiązanie? Koniec włóczenia się po przychodniach?

reklama
Madzia_S, Karolla lekarz sam nakazal mi isc na KTG do szpitala w przyszlym tyg. w srode. Wiem, ze jesli przyjde i zaplace to mi je zrobia. Mam tylko nadzieje ze mozna przyjsc normalnie i i nie ma czegos takiego jak kolejka. Jakby maluszek zaczal mniej kopac, to ide szybciej oczywiscie.

A za niecale 2 tyg do gina i jezeli nie nastapi znaczaca poprawa(mala ilosc wod plodowych i drobniutki dzidzius), to laduje mnie do szpitala na serie badan. Mozliwe, ze czeka mnie szybsze wywolanie porodu, ale to sie okaze 1 lutego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry