• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
dla sprostowania do Madzi S i innych niestety to gdzie czujemy czkawke nie ma wplywu na ulozenie przekonalam sie o tym niestety.... pomimo ze czuje ja jak dziewczyny ktorych maluchy juz w pozycji do starrtu moje jeszcze posladkami w dol

Ano, ja czkawkę czuję gdzieś bardzo nisko, w dole brzucha, też byłam pewna że wszystko dobrze - a okazało się że to w co klepię moje dziecko czasami i co tak ładnie wystaje to główka jest, nie pupa... a pupa w miejscu czkawki :)

Ostatnia edycja:
Tak, właśnie dziś sie dowiedziałam na usg. Kiedy moje dziecko tego dokonało? Przecież jeszcze niedawno wisiało głową w dół. Oj, będzie zdolne... po tatusiu ;)

Matko boska...nie zamierzałam iśc na USG jeszczew tym miesiącu. Wolałabym się nastawić na cc w razie czego, a nie dowiedzieć się w ostatnim momencie :(. Chociaż ginka, jak jej powiedziałam o tej swojej koleżance, że jej w Wojewódzkim nie zrobili cc,mimo, że mała była ułożona pośladkowo i 2 razy owinięta pępowiną, to mnie uświadomiła, że cc pierworódkom robią przy takim ułożeniu przewaznie tylko, jeśli dzidziuś wazy ponad 3500g. A Julka miała 2800.. Ja mam cały czas wrażenie, że Antoni Wiesław leży w poprzek. Kulka mi wyskakuje non topper koło wątroby (zresztą, może koło czegoś innego, bo nie mam pojęcia gdzie jest teraz moja wątroba :laugh:).

reklama
hmmmm....a moja Misia jakaś ospała.Zjadłam śniadanie ok 10 i z ruchów to tylko jakieś niemrawe ocierania... pół h temu zjadłam pół paczki cukierków i ciągle nic konkretnego.Reasumując od 10.15 do teraz wyczuwalnych, mocnych ruchów ok 6.Niepokoję sie letko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry