• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Antares... to idz na ktg ;-) Moja tez byla ospala, wiec poszlam.... walnela kilka razy w aparat i juz bylo wszystko jasne ;-)
Jak czujesz jakiekolwiek ruchy, to ok. Czasami moga miec slabszy dzien. Moze w nocy duzo sie ruszala i teraz odpoczywa??

reklama
No własnie w nocy też kurka jakas taka była....Madzia - to juz była II partia cukierków ;) poczekam jeszcze do 13.30
i dzwonię do gina. rzeby czuć ruchy to sie naprawde dzisiaj musze mocno skoncentrowac...

Zapal sobie kadzidełko o zapachu sandałów (ja sobie palę i juz mnie mdli) to się łatwiej skoncentrujesz. Osłabienie ruchów w tej fazie ciąży to chyba nic nadzwyczajnego. Ale zadzwoń, to się uspokoisz.I nic się nie martw. Z takim imieniem twoja córka będzie rządzić światem, w związku z czym musi sobie najpierw odpocząć ;D ;D ;D

Zastanawiam się, czy jak pod koniec 36tyg. niunia była główkąw dół, to mogła się jescze przekręcić w ułożenie pośladkowe? Raczej mam wrażenie, że wciąż leży tak samo, tylko pupę (tak mi się wydaje,że to pupa) raz jest pod żeberkami z lewej, a raz z prawej.

Dzidziusie musze troche odpocząć bo niedługo ciężkie zadanie je czeka...
Moj ma zazwyczaj dwa dni leniwsze a potem nadrabia , bo wkońcu trzeba przypomniec mamuśce do czego słuzy ;)

reklama
Ja to nie wiem co mi wystaje z prawej strony. Ginka powiedziała, że jest ułożony pleckami do mojego brzucha, a mnie ciąlgle cos po bokach wystaje. Albo on ma takie długie nogi, albo ja żabę urodzę ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry