• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Ja chcę z drugim dzieckiem wyrobić się przed trzydziestką ;D żeby corcia miała z kim pogadać w przyszłości. Dwa latka różnicy to tak w sam raz, planujemy poród na luty - marzec 2007 :)
To co? Która dołaczy do lutówek 2007?

Ostatnia edycja:
reklama
Mhm... ale traume przezylam nad tym morzem ;-(
Moj polog (pomimo, ze juz wczesniej wspomagany farmakologicznie) trwal rowne 10 tygodni !!!!!!!
Caly czas mialam plamenia ;-( I to takie krwiste.
Musiala sie moja mami przejsc do mojego gina po recepty :-)
Ale po jakis cholernych granulkach jest juz oki. Ale na kontrole (bo to bylo podobno baaaardzo dziwne) i tak pojde :-)
A dla tych, co pytaja o spiralke bede miala odpowiedzi za jakies 3 tygodnie :-)
Zakladam, bo jakos jednak to mnie najbardziej przekonuje

Ja dostałam dzisiaj okres i zazyłam pierwsza tableteczke. Czy któraś z was zazywa Harmonet?? i czy tyjecie po tym?

Ja kiedys bralam harmonet i czulam sie po nim fatalnie. Co do tycia, to ja przybieram po wszystkich tabletkach, ale nie tluszczykiem, tylko zatrzymuje wode ;-(

Ale mna sie nie sugeruj, kazdy jest inny...

Szczęściara20 pisze:
Ja dostałam dzisiaj okres i zazyłam pierwsza tableteczke. Czy któraś z was zazywa Harmonet?? i czy tyjecie po tym?

ja kiedyś wzięłam i jedyne co mi przytyło to cycuszki :) ale były dla mnie za drogie więc przerzuciłam się na coś tańszego, już nie pamiętam co to było...

Kira współczuję przedłużonego połogu...

Nawiedziłam wczoraj mojego gina i wszystko w porządeczku. Cytologię wziął.

W ramach przedłuzenia okresu oczekiwania na rodzeństwo Krzysia zdecydowałam się zostać przy tabletkach Cerrazette. Brałam przez miesiąc i wystko było ok - zadnych skutków ubocznych. Dostałam recepte na pół roku ;) - następna wizytaj jakby się coś działo. UFFFFF

No wlasnie remeny, bo ja chyba zle zrozumialam:) Ty chcesz zajsc w ciaze w ltuym-marcu 2007 a nie rodzic prawda?:)hehe, stad moje pytanie, czy chcesz nam o czyms powiedziec:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry