• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
to wy dziewczynki robcie te dzieciaczki , a ja poogladam z checia wasze dzieciaczki
a kolezanek ze spirala mam mnostwo i wszystkie sa zadowolone
a jesli chodzi o cene to jesli sie policzy ile pieniedzy wydaje na pigulki w ciagu 5 lat to chyba spirala wychodzi taniej przynajmniej u nas

To ze wychodzi taniej to na pewno ale jak sie ma 5 lat a jak się myśli o tym by po 3 już cosik wykombinowac to po co sie bawić ? ;) Zresztą
to indywidualna sprawa każdej kobiety !

Aska K pisze:
Aha Misia, kochana snilas mi sie ostatnio....serio...ze rodzilas...i urodzilas dziewczynke. Widzialam tez Twojego meza jak nosi Mala i tak sobie myslalam, przeciez Misia dopiero co urodzila Witorka...a tu dziewczynka, jak ona to zrobila,hehehhe, wiec kochana do roboty....Dziewczynka czeka:P

jeju jeju, jak fajnie :) marzę o córeczce do kompletu :)

no to misiaczku bierz sie do roboty z mezusiem po co czekac trzy lata tak to odchowasz od razu dwojke i potem bedzie spokoj , chociaz z innej strony to cholerka wiecej stresu i nerwow to moze jednak jeszcze nie

misia a myslisz cos o delegacji do klodzka

Madzia_S pisze:
Ale dwoje dzieci i my w dwóch pokojach w bloku. Eeeeech....

Madzia da się i nie jest tak źle :laugh:

Ja też sobie chętnie znowu pooglądam wasze brzuszki. Do roboty - przynajmniej dzieci będą miały się z kim bawić a nie tak jak u nas, że dopiero jak dorosną to będą do siebie "wiekowo" pasować

reklama
Jeżeli się zdecyduję na drugiego dzidziusia (albo natura znowu samam zdecyduje), to nie dlatego, zeby Marysia miała się z kim bawić (bo sama mam średnie wspomnienia z kontaktów z bratem-myśmy się niezbyt kochali i tłukliśmy się bez przerwy, bo mieszkaliśmy w jednym pokoju), ale żeby w przyszłości miała rodzinę. Uważam, ze obecnośc rodzeństwa jest najważniejsza jak człowiek już dorośnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry