reklama

Po wizycie u gina.

Tetka1 za godzinke mam wizyte u gina wiec zdam relacje co mi powiedzial.... a badania na tarczyce nie robi sie chyba ze ktos mial z nia problemy przed ciaza tak mi powiedziala lekarka, ja zrobilam na wlasna reke badanko na hormony tarczycy ale tylko to tsh jakos tak :-) jak by mialo cos byc zle to to juz wykaze :-)

pozdrowionka

reklama
właśnie wróciłam od swojego gina i na moj kaszel, chrypke, zatkany nos
przypisal mi Sinupret - lek mozna kupic bez recepty jeden z nielicznych gdzie
na ulotce jest napisane ze kobiety w ciazy i karmiace moga go
stosowac.....nawet dlugotrwale....
dawkowanie 3 razy po 1 tabletce
poza tym tantum verde jeszcze moga brac

słyszałam serduszko mojego maluszka :-) za miesiac, tak jak przypuszczalam zrobi mi usg i pewnie dowiem sie czy to on czy ona....jak ja wytrzymam ten miesiac....dzisiaj mialam cisnienie 135/95 do tej pory mialam zawsze niskie albo idealne 120/80.....nie wiem skat ten wzrost ? jakie Wy macie? zdarza sie takie wysokie...??
aa i potwierdzil ze od dwoch tygodni to maluszka czuje tak dobrze w brzuszku :)
pozdrowionka

Czołem Tetka!

Chciałam powiedzieć, ze mi gin zalecił TSH,FT3 i FT4 - ale na samym poczatku pokazłam mu wyniki biopsji i USG tarczycy.

Karolla i Aśka - ja też byłam WCZORAJ u fryzjera :) hi,hi - kto jeszcze?

Cześć Dziewczyny ja byłam dzisiaj u mojej lekarki pierwszego kontaktu .Dała mi skierowanie na badania(morfologie cukier,grupe krwi ,toksoplazmoze,VDRL,WR.Powiedziała ,że to dziwne ,że będąc w 17tyg ciąży nie robiłam żadnych badań.Jutro będą wyniki (mam nadzieje,że wszystkie będą w normie.)

Myfa co do ciśnienia to może być tak, że akurat sie troszke zmęczyłaś i cisnienie chwilowo skoczylo, no albo poddenerwowanie wizytą. Pamiętam jak kiedys w samym środku zimy poszłam do gina w martensach, zdjęłam buciki do ważenia i pani zmierzyla mi cisnienie i tez było ogromne - pierwszy raz w życiu. Tylko nie wzięła pod uwagę, że trszkę mnie zmęczylo zdejmowanie takich buciorów - nic dziwnego przy takim wilekim brzuszku jak wtedy.

Więc sie nie przejmuj - będzie dobrze

masz racje Karola7

dziewczyny dzisiaj zauwazylam 3 male kropki na wkladce o zabarwieiu jasnego rózu czy to moga byc te krwinki ktore w moczu mi osttanio wykryto? (dostalam antybiotyk na infekcje bo jakies bakterie jeszcze sie znalazly)

Myfa może to być równiez od współżycia - tzn. otarcia ;) szyjki macicy. Jeśli się nie powtórzy to uważam, że to nic poważnego ale obserwuj się.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry