reklama

Po wizycie u gina.

Słonko musi być dobrze :-*

Mam problem :( wydaje mi się, że czasem jak nie pójdę siusiu od razu jak mi się zachce to tak jakbym popuszczała - jest tego niewiele ale ja nawet tego nie czuję >:( czy to dzidzia uciska tak na pęcherz ??? Sorki za szczegóły ale w końcu o tylu sprawach intymnych tu piszemy ;)
Dziś wkładkę mam delikatnie żółtawą i już nie wiem czy to siusiu czy coś nie tak z maleństwem????????

reklama
Rybka ja dzisiaj też mam dość obfite upławy kremowo -żóltawe ach są chyba takie dni że raz mocniej a raz słabiej mam
u mnie te obfitsze dni sa po figlach z mężusiem ;) jakoś tak skojarzyłam sobie ! :D

Ja już tak mam od paru dni i nawet ostatnio nie figlowaliśmy bo mi ciągle coś nie tak, przez to czuję taki dyskomfort i juz nie wiem czy to ja jakaś lewa czy to takie normalne w ciązy ???

to chyba normalne że na żółto, u mnie też tak sprawy wyglądają a co do popuszczania to muszę sie pilnować jak kicham albo odkaszlnę bo mogę popuścić ::) na szczęście zdarzyło mi się to w domu :)

ja mam to samo Rybko tylko mama to jak juz wstane np z kibelka odejde i resztka zleci....to naturalne w ciazy tak samo jak popuszczanie
pozdrowionka
nie martw sie z malenstwem ok tylko czesciej trzeba wkladke zmieniac....

Oj dziewczynki podniosłyście mnie na duchu :-* - wkładki zmieniać mogę na okrągło byle z dzidzią było ok :D Ufff ulżyło mi trochę - bo już parę dni zbierałam się na odwagę, żeby tu o tym napisać ;)

Rybka - jeżeli Cię to jeszcze bardziej podniesie na duchu to ja tez tak mam :) czasem bywają dni, ze prawie ze mnie leci, a czasem ciut ciut albo wcale :) Wiec spoko oko :)

reklama
Nie wiem, co mi sie porobilo, ale..... kurcze jakby to napisac.... skurczyla mi sie pochwa.... :-[
Do tego stopnia, ze wprowadzenie glowicy usg to wyczyn.... nie wspomnie o przytulanku.... ;-(
Czy to normalne, czy ze m,na cosik nie tak???? Niby to nie jest nic strasznego, ale.... no... same wiecie...
I dodam, ze to nie problem tego, ze sie spinam np.... tak jakos jest i juz.....
Niby mozna by sie cieszyc, ale....
No i przebolalam jakos moje intymne pytanko :-[

Mhm... ale ze mnie nic nie leci za to :-) tzn. troszke sluziku i tyle. Tylko raz jakis czas temu na spacerku i to tyle, ze myslalam, ze mi wody odeszly.... ale to tez byl tylko taki bialo-mlecznmy sluzik.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry